Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2036 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 18:51 Nite Life - Polskie, cykliczne imprezy w Mango
Zostalem poproszony przez Michela Bancacrza, ktory gral na imprezie Nite Life i w sumie to on to wszystko kreci, o zrobienie ankiety i zapytanie Was o jedna rzecz. Pytanie w ankiecie !
Niestety nie mozna na chwile obecna zrobic tego w inne dni, gdyz piatki i soboty sa zaklepane na dlugo do przodu, jednakze jesli nasza, polska imprezka stanie sie popularna to wszystko bedzie do zrobienia !
Nawet jesli nie wybieracie sie na ta impreze, to prosimy o wybranie jednego dnia, ktory Waszym zdaniem jest lepszy na zorganizowanie imprezy (w ktory dzien chetniej byscie sie wybrali).
Dzieki w imieniu Macieja!
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
nikt nie bedzie sie rezygnowal z imprezy tylko ze wzgledu na ortografy- jesli komus podobala sie impreza to pojedzie na nastepna i sciagnie znajomych
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
niestety ale nie bylo mnie na imprezie- pozatym raczej moj glos bylby tylko statystyka bo na nastepna tez nie pojde- chociaz zapraszam wszystkich innych!
niestety ale nie bylo mnie na imprezie- pozatym raczej moj glos bylby tylko statystyka bo na nastepna tez nie pojde- chociaz zapraszam wszystkich innych!
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2036 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 21:36
Misiek Przytulas napisał/a:
Nawet jesli nie wybieracie sie na ta impreze, to prosimy o wybranie jednego dnia, ktory Waszym zdaniem jest lepszy na zorganizowanie imprezy (w ktory dzien chetniej byscie sie wybrali).
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
ja zaglosowalem na niedziele- stwierdzilem, ze lepiej miec zmarnowany poniedzialkowy poranek niz piatkowy. bo w poneidzialek to i tak zazwyczaj poranek jest zmarnowany
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 4 Czerwiec 2008, 20:57
piatek: n*****e sie jak szmata i w niedziele mi przejdzie
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
osobiscie uwazam ze lepszym dniem bylby czwartek, tylko ze wzgledu na to ze piatek to moj oststni dzien pracujacy wiec moze byc zmarnowany bo sobote i niedziele mam wolna wiec zdaze odpoczac przed calym tyg pracy jesli ktos rozumie moje myslenie
Misiek jakiegos massa wyslij do ludzi bo inaczej sie nie doprosisz
hmm...rozumiem...w takim razie proponuje abys schowal poki co liczbe oddanych glosow i jak bedzie pokazna to wtedy pokaz
osobiscie uwazam ze lepszym dniem bylby czwartek, tylko ze wzgledu na to ze piatek to moj oststni dzien pracujacy wiec moze byc zmarnowany bo sobote i niedziele mam wolna wiec zdaze odpoczac przed calym tyg pracy jesli ktos rozumie moje myslenie
[ Dodano: 6 Czerwiec 2008, 18:44 ]
Mam tak samo więc mi pasi czwartek.
dla mnie obojetnie:) a tak obiecywalam, ze sie zjawie w Mango, bo to moja ostatnia impreza w Reading. Jednak po 3 tyg-prawie imprez pozegnalnych, poleglam w przeddzien imprezy! Nokaut calkowity i nie dalam rady na wiecej
_________________ Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum