Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2092 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 3 Maj 2008, 00:00 Czy jesteś zadowolny(a) ze swojej aktualnej pracy w Anglii?
Aby moc glosowac w ankiecie trzeba byc zarejestrowanym uzytkownikiem naszego forum. "Goscie" niestety nie maja takiej mozliwosci. Po zarejestrowaniu i zalogowaniu do naszego serwisu macie juz mozliwosc oddawania swoich glosow. Do tego dochodzi wiele innych udogodnien, takich jak wysylanie prywatnych wiadomosci i otrzymywanie informacji o nadejsciu nowych. Rowniez zostajecie poinformowani o nowych postach po zalogowaniu poprzez zaswiecenie sie folderu w danej kategorii i danym temacie na kolor zolty. Serdecznie polecam i wszystkich zapraszam.
Cala rejestracja zajmie nie wiecej niz 3 minuty. Nalezy wymyslic swoj login, wpisac i powtorzyc haslo w nastepnych polach, wybrac plec, wypelnic pole "skąd" i wpisac aktualny e-mail [bardzo wazne gdyz na ten adres zostanie przeslany e-mail po rejestracji wraz z linkiem internetowym, ktory nalezy kliknac aby aktywowac wasze konto, jest to zabezieczenie przed robotami]. Reszta pol nie jest obowiazkowa i wypelniacie w miare swoich mozliwosci i checi. To wszystko ! Takze zapraszam!
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 3 Maj 2008, 12:40
A ja bezskutecznie probuje znalezc cos na miare moich mozliwosci..
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 3 Maj 2008, 12:50
Chodz tanczyc na rurke, do mojej agencji
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 3 Maj 2008, 16:30
To taka nasza gra wstepna zazdrosniq ;]
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 7 Maj 2008, 00:46
Ja jestem całkiem zadowolony, trochę może czasem denerwuje praca z głupimi angolami, ale ogólnie Plumbing jest całkiem interesującym fachem Tylko żeby tutaj wyrobić te certyfikaty angielskie to jest delikatne przegięcie
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 204 Skąd: deep
Wysłany: 18 Maj 2008, 10:32
W trakcie mojej prawie czteroletniej kariery na wyspach udało mi się wyrobić markę w firmie. Moi szefowie doceniają zarówno fachowość jak i zaangażowanie. Jest kilka rzeczy, które niesamowicie mnie denerwują: ograniczniki prędkości, trackery w samochodach, patrzenie na ręce w sprawach materiałów i wszechobecny bałagan, ale z tym daje się żyć. W firmie pracuje nas dwóch Polaków i obydwaj jesteśmy cenionymi fachowcami. Bardzo często jestem wysyłany do problemów jako drugi, trzeci czy nawet któryś tam z rzędu, albo wysyłany gdzie trzeba wykonać projekt. Nie patrzę na to w taki sposób, że Angole stawiaja mi wyższe wymagania niż sobie. Poprostu wysyłają mnie tam, gdzie jestem potrzebny. Ze zmianą pracy też nie mam problemów, w zasadzie na interview do innych prac z reguły okazywałem się bądź za drogi, bądź charakter pracy nie odpowiadał mi. Jak to często w życiu bywa, praca znalazła mnie i przechodzę do innej firmy za 2 tygodnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum