Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
hmm...rozumiem ze opiewana wszem i wobec natura nie jest dokonca tak dzika..w koncu to my jestesmy panami tej ziemi...co do ludzi: z podobnych powodow wyjechalem ze szwecji rowniez, tutaj zostalem z calkiem przeciwnych
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 22 Maj 2008, 20:57
jak to milo patrzec, jak na siebie lecicie ach ci zakochani..
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Jedrulez jakbys sie postaral to napewno Wyspiarz przypadlby Ci do gustu- wiem, to bedzie trudne, ale pamietaj co Beckham powiedzial : IMPOSSIBLE IS NOTHING..kazdy moze pokochac Wyspiarza!
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Wysłany: 22 Maj 2008, 23:31
Wybierz sie z nim na browar, to Cie zauroczy swoim szalikiem
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
ja jestem juz zauroczony Jego mowa, boje sie, ze doszloby do tragedii gdybysmy sie spotkali..od milosci do nienawisci jeden krok- to tez musisz znac
Wysłany: 22 Maj 2008, 23:39
wlasnie to przechodze, chociaz stadium zobojetnienia tez jest.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
hmm...ja jestem introwertykiem wiec w sobie tlamsze emocje, i dosyc trudno jest mi byc obojetnym
jesli tak to poddaje sie..z kobietami nikt jeszcze nie wygral...
no ale o to chodzi- az ktos udowodni ze Cora jest lepsza bo wie cos czego my nie wiemy- mechanizm tego dzialanie jest chyba Ci bliski Misiek, nie prawda?
[ Dodano: 23 Maj 2008, 01:46 ]
Rosjanie potrafia..my, Polacy nawet teraz tak nie potrafimy tanczyc..
Panie Mr G.... Akurat o brak konsekwencji nie powinienies sie martwic w moim wydaniu... Do Polski wroce i to nie czcze gadanie, musze pobyc jeszcze chwile w Anglii takie zycie... Wiem ze to co pisze na forum moze oznaczac ze nie widze pozytywow Uk i brakow w Polsce, ale do konca tak nie jest. Jest pare rzeczy ktore mi sie podobaja w Anglii, chociazby pieniadze i mozliwosc ktore ten kraj daje mi tu i teraz ale moj wlasny swiat nie obraca sie wokol pieniedz, chcialabym je miec ale to nie wszystko.
pozdrawiam
_________________ what i am to you is not real
what i am to you you do not need...
Nie wiem czy czytaliscie Polactwo Ziemkiewicza, ksiazka ma juz pare lat ale nadal aktualna (niestety) i pozwala spojrzec na Polske z dystansu zrozumienia jakie fakty historyczne przyczynily sie do obecnego stanu zarowno kraju jak i polskich umyslow. Polecam, mozna sciagnac z tej strony http://www.4shared.com/ac...5d0/ebooki.html
pozdro dla wszystkich...szczegolnie dla Wyspiarza
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 165 Skąd: deep
Wysłany: 31 Maj 2008, 18:26
e-milka napisał/a:
Nie wiem czy czytaliscie Polactwo Ziemkiewicza, ksiazka ma juz pare lat ale nadal aktualna (niestety) i pozwala spojrzec na Polske z dystansu zrozumienia jakie fakty historyczne przyczynily sie do obecnego stanu zarowno kraju jak i polskich umyslow.
Nie wiem czy czytaliscie Polactwo Ziemkiewicza, ksiazka ma juz pare lat ale nadal aktualna (niestety) i pozwala spojrzec na Polske z dystansu zrozumienia jakie fakty historyczne przyczynily sie do obecnego stanu zarowno kraju jak i polskich umyslow. Polecam, mozna sciagnac z tej strony http://www.4shared.com/ac...5d0/ebooki.html
pozdro dla wszystkich...szczegolnie dla Wyspiarza
Po stokroc niech bedzie pochwalona e-milka za ta strone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum