Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 12 Czerwiec 2008, 21:55 a no Q... taki, że nie mogę...
oki zgoda 20 może 0 min w Naszym wykonaniu totalna LIPA, ale później coraz lepiej Obrona do D... oki zgoda lecz się później lekko poprawili, przebudzili i było cacy..., a tu taką kupę Nam Howard Webb (England) wykręcił no niech go H... (ham;)) strzeli teraz trzeba liczyć na nie wiem co ale szansa już znikoma...
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 165 Skąd: deep
Wysłany: 13 Czerwiec 2008, 00:15 Re: a no Q... taki, że nie mogę...
FUSH napisał/a:
oki zgoda 20 może 0 min w Naszym wykonaniu totalna LIPA, ale później coraz lepiej Obrona do D... oki zgoda lecz się później lekko poprawili, przebudzili i było cacy..., a tu taką kupę Nam Howard Webb (England) wykręcił no niech go H... (ham;)) strzeli teraz trzeba liczyć na nie wiem co ale szansa już znikoma...
Nie jęcz. Gdyby grali football do karnego powinno być 2:0 najmniej, a tak Roger strzelił ze spalonego, Jugol z kombinoanego karnego. Gra Autsrii była lepsza i składniejsza, a nasi. No jak zwykle. Dobrze, że jeszcze Kubica coś działa ;-)
Polska na mistrzostwach jest jak jaja, graja istotna role, ale nigdy nie wchodza...
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum