Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 12:58 Zrobimy nowe rangi
Takie jak sie wyswietlaja u mnie w nicku "Administrator", porobie jakies ciekawe i wrzuce. Na chwile obecna mamy range Spamer, ktora jest przydzielana automatycznie po przekroczeniu 200 postow. Mozna to zobaczyc w profilu Medyka http://reading.net.pl/pro...wprofile&u=186, tylko ze on powinien miec Mega Spamer
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 21 Kwiecień 2007, 07:50
to ja sciagam ludzi na portal, nawet pomagam sie im rejestrowac, anglikom w pracy nawet go reklamuje, a ty mnie od spamerow wyzywasz!
tu sie w ogole nie oplaca byc aktywnym czlonkiem portalu, bo w efekcie od spamerow Cie wyzwa!
[ Dodano: 21 Kwiecień 2007, 08:52 ]
kurde Nikicie tez dal smapera - czlowieku ta dziewczyna od miesiaca nie byla na portalu a ty ja za spamera masz!!!!
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 21 Kwiecień 2007, 15:06
Cytat:
kurde Nikicie tez dal smapera - czlowieku ta dziewczyna od miesiaca nie byla na portalu a ty ja za spamera masz!!!!
Przeczytales co napisalem wyzej? Mam prace, zycie prywatne, nie sedze 24h przed kompem, bede mial czas to zrobie rangi i wszystko zmienie. Z ta reklama to jest tak, jesli ktos zareklamuje komus innemu to bardzo dobrze, wszyscy to odczuja w pozytywnym tego slowa znaczeniu, wiecej osob = wiecej informacji, ogloszen, korzysci dla wszystkich. Ja nie moge sam wszystkich tu zapraszac i tak zaprosilem tutaj jakies 200 osob, limit pomyslow na zebranie nowych uczestnikow wyczerpalem, teraz wszystko tylko zalezy od poczty "pantoflowej".
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 22 Kwiecień 2007, 23:46
Medyk napisał/a:
tak na marginesie to jakie rangii powstaly
ile ich jest
jaka jest wymagana liczba postow by przeskoczyc oczko wyzej
- wypadalo by to podac do ogolnej wiadomosci.
Bede mial chwile to zrobie info, ale do wiadomosci ile postow trzeba na jaka range chyba nie bedzie, bo sie zacznie pisanie na sile, zeby tylko range zdobyc. Na chwile obecna czeka na Ciebie jeszcze jedna i jak narazie ostatnia "Elite User", a co dalej pomyslimy.
Chyba ze macie pomysly jeszcze na jakies rangi to pisac, pomysli sie i moze zrobi. A te jak sie podobaja?
Wysłany: 23 Kwiecień 2007, 13:48
bede musial pozagladac w inne portale, widzialem kilka moze jakies pomysly da sie skopiowac. jak cos znajde to dam Ci znac.
[ Dodano: 23 Kwiecień 2007, 17:30 ]
Przytulas znalazlem takie podzialy na grupy:
Grupy
Portal - Prezesi i zastępcy prezesa.
Zarząd - Zarząd serwisu.
Forum - Grupa moderatorów odpowiedzialna za forum. Do jej członków zgłaszajcie wszelkie problemy, uwagi itp. Zawsze z chęcią Wam pomogą
Uzytkownicy - pozostali czlonkowie portalu
Zbanowani - uzytkownicy obywajacy chwilowy karcel
Goscie - osoby ktore nie dokonaly pelnej rejestracji
[ Dodano: 23 Kwiecień 2007, 17:54 ]
RANGI:
1 Pijawka - dla tych ktorzy maja zero lub jeden post i tylko korzystaja z informacji
2 Nowicjisz
3 Bywalec
4 Staly Bywalec
5 Wyjadacz
7 Wymiatacz
8 Guru
- takie znalazlem na chwile obecna, szczerze mowiac nie porywaja mnie, ale niech sie reszta wypowie
[ Dodano: 23 Kwiecień 2007, 17:58 ]
Grupy
1 Administrator - Administratorzy Forum
2 Moderator - Grupa sprawdzonych i zasłużonych moderatorów forum. Mają oni dostęp do całego forum.
3 V.I.P. Very Important People - Użytkownicy, którzy są moimi partnerami w tworzeniu i rozwijaniu forum, lub po prostu w jakiś sposób przysłużyli się dla BlueForum.
4 Banned - W tej grupie będą umieszczaniu użytkownicy, którzy zasłużyli sobie w jakiś sposób na wydalenie ich ze społeczeństwa forum
5 Użytkownicy - Grupa ta przedstawia użytkowników, którzy na swoim koncie mają więcej, niż 10 postów
[ Dodano: 23 Kwiecień 2007, 18:13 ]
RANGI:
1 nowicjusz
2 bywalec
3 staly bywalec
4 pisarz
5 wyzszy pisarz
6 profesjonalista
7 znawca
8 expert
9 uzalezniony
poza ranga ilosci postow VIP dla szczegolnie zasluzonych dla portalu
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 23 Kwiecień 2007, 17:31
Mnie sie podoba 2 i 4 propozycja Medyka. Poza tym byloby ciekawiej gdyby bylo duzo przedzialow, bo na razie to wiekszosc z nas jest USER i wyglada to malo ekscytujaco.
Wysłany: 23 Kwiecień 2007, 19:36
No niby tak ale...
Rangi dzialaja w bardzo prosty sposob i nie da sie tego zmienic, chyba ze rangi indywidualne, wtedy nie ma zadnego problemu, range indywidualna moge przydzielic komu chce i jaka chce, natomiast rangi publiczne funkcjonuja na ponizszym przykladzie:
ustawienia postow moga byc dowolne, wiec niektore rangi (powiedzmy jesli chodzi o pisarza - jesli ma byc pisarczykiem artykulow) nie maja racji bytu i nie odzwierciedlaja faktycznej pozycji uzytkownika na forum. Po chwili okaze sie ze bedziemy mieli 50 pisarzy, co nie bedzie mialo jakiego kolwiek sensu...
Wysłany: 24 Kwiecień 2007, 08:42
grupy to oddzielna rzecz niz rangi, grupu rozpoznaje sie po kolorze naglowka - ty masz np czarwony, ja pomaranczwo czerwony, ktos tam zielony - kazda grupa ma inny.
Wysłany: 24 Kwiecień 2007, 10:09
Cytat:
grupy to oddzielna rzecz niz rangi, grupu rozpoznaje sie po kolorze naglowka - ty masz np czarwony, ja pomaranczwo czerwony, ktos tam zielony - kazda grupa ma inny.
rangi zwykle zaznaczane sa opisem
Sluchaj no ja wiem co to sa grupy, tylko powiedz mi po co i w jakim celu je zrobic, bo ja nie widze wiekszego sensu. Jesli by byla wieksza liczba moderatorow to wtedy mozna zrobic grupe moderatorzy czy administratorzy i wtedy jak ktos dostanie ostrzezenie czy bana, to wiadomo ze przydzielil admin czy moderator ale nie wiadomo ktory, wtedy nikt nie ma do nikogo pretensji i tyle , no chyba ze osoba ostrzezona ale ona to juz wtedy musi sie obrazic na cala grupe
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 13:15
Moge juz zostac adminem?
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 19:49
To nie czarne poczucie humoru a zyciowa ironia, ale dzieki, dolaczam Cie do mojego fanclubu
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 10:01
...a Misiek Przytulas to wstretna gadzina
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 10:03
Ja czy Semi? Bo mnie do administrowania daleko
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 10:08
Jam prawdziwy, nie sztuczny, z botem mnie nie porownuj
Ale owszem, chce ind range. Wpisz mi zamiast User slowo Zajebisty
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?