Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
cale szczescie mnie to nie dotyczy ale nie wiem najprawdopodobniej sciagnal bym tutaj rodzine, bo na tym polega rodzina zeby zyc, byc, mieszkac razem...
Moja żona jest w Polsce tylko dlatego że studiuje. Kończy studia w czerwcu i zaraz po obronie przyjeżdża do mnie.
Zdrada - nie koniecznie musi nastąpić.
Mozna to obejść. Trzeba zakasać rękawy, ręka poboli i przestanie. A jak przyjedzie żona, to będzie po bożemu i wszystko wróci do normy.
Takom żeśmy se stworzyli Polskę, naszą Ludową kochaną.
ja tu jestem z zoną i z dziecmi zona pracuje ja pracuje córka chodzi do szkoły syn zacznie we wrześniu więc myśle ze mola sytuacja jest konfortowa.
ale nie zazdroszcze tym co sa tu sami a rodzina w polsce to mordęga. na dłuzszą metę tak nie da rady. na odległość to nie zycie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum