Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Strona Główna
 Portal  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album  Chat  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Misiek Przytulas
11 Wrzesień 2007, 20:10
Za co kochamy i uwielbiamy nasze kobiety?
Autor Wiadomość
Wyspiarz 

Imię: Bardzo pospolite
Wysłany: 28 Marzec 2007, 15:19   Za co kochamy i uwielbiamy nasze kobiety?

Ja ze swojej strony lubie kobiety inteligentne, kobiece, niekoniecznie super zgrabne ale tez nie zapuszczone, takie dla ktorych slowo mezczyzna nie jest synonimem wroga klasowego, oczywiscie zadbane, godne zaufania i absolutnie niematerialistki. Blacharom mowie stanowcze NIE.
Pozdrawiam
Π

Jędrulez 

Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 28 Marzec 2007, 21:52   

Ty po prostu powiedz, ze feminizm smierdzi i przeprowadzamy sexmisje :P

Ja bym wolal topic w stylu "ktora czesc kobiecego ciala podoba ci sie najbardziej, scharakteryzuj i uzasadnij na wybranych przykladach"
Np:
Usta: Jolie
(.y.) -> Pam
(_*_) -> Majka Jerzowska vel Wisniewski

:D
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.

anna123 

Wysłany: 29 Marzec 2007, 17:09   

Jędrulaz - :hah: napewno "znajdziesz miłość swojego życia" - :hah: Kobiety "lecą" na takich - "TOWAROZNAWCÓW" :hah: :hah: :hah:

Sharon 

Wysłany: 29 Marzec 2007, 21:41   

Brawo chlopcy! Czekalam na temat o kobietach, ktory by wyszedl wlasnie od Was! Mam nadzieje ze dowiemy sie czegos ciekawego! I mam nadzieje ze nie bedzie to typu: tylek, biust i cos jeszcze...

anna123 

Wysłany: 29 Marzec 2007, 23:07   

Chłopcy... nie bardzo chcą się na ten temat wypowiadać.... dla wiekszości właśnie to sie liczy... :hah: (sorki Wyspiarz - nie mam na myśli Ciebie, o ile Twoja wypowiedź jest szczera)

Wyspiarz 

Imię: Bardzo pospolite
Wysłany: 29 Marzec 2007, 23:12   

No coz, a jak myslisz?? :)

braincrush 

Wysłany: 29 Marzec 2007, 23:13   

ja swoja zonke kocham za to ze jest dla mnie przeciwwaga , bez niej juz dawno zle bym skonczyl :) i w detale chyba nie musze sie wdawac to powinno wystarczyc ;)

anna123 

Wysłany: 29 Marzec 2007, 23:20   

Wyspiarz napisał/a:
No coz, a jak myslisz?? :)

myślę, że szczera... :) , a przynajmniej mam taką nadzieję...

Medyk 

Wysłany: 30 Marzec 2007, 07:56   

wiecie dlaczego kobiety udaja orgazm???

- bo mysla ze facetow to w ogole obchodzi!

Jędrulez 

Wysłany: 30 Marzec 2007, 14:49   

anna123 napisał/a:
Jędrulaz - :hah: napewno "znajdziesz miłość swojego życia" - :hah: Kobiety "lecą" na takich - "TOWAROZNAWCÓW" :hah: :hah: :hah:

Jedrulez.
Kolejna osoba, ktora przeinacza moj nick :]
A Tobie skad sie wzielo to o znajdywaniu milosci mojego zycia, skoro to topic "Za co kochamy i uwielbiamy nasze matki" ?
Kolejna psychoanalizka mojej cudnej osoby? Cuz, zostalem kleczacym towaroznawca, widzacym swiat na czarno bialo :keep:

A teraz mi ladnie odpowiedz, po co spedzacie godziny na silowniach, fitnesach, u hirurgow plastycznych, wrozek, kosmetyczek, po co smarujecie sie blotem, po co wstrzykujecie sobie litry botoksu, kto spedza pol dnia z lokowka, kto pol dnia pudruje buzke? I po co to? Ja odpowiedz znam :]

[ Dodano: 30 Marzec 2007, 15:50 ]
Sharon napisał/a:
Brawo chlopcy! Czekalam na temat o kobietach, ktory by wyszedl wlasnie od Was! Mam nadzieje ze dowiemy sie czegos ciekawego! I mam nadzieje ze nie bedzie to typu: tylek, biust i cos jeszcze...

Kompleksiki? :oops:

[ Dodano: 30 Marzec 2007, 15:52 ]
Medyk napisał/a:
wiecie dlaczego kobiety udaja orgazm???

- bo mysla ze facetow to w ogole obchodzi!

Ja wszystkie orgazmy udawalem!! :viva:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.

anna123 

Wysłany: 30 Marzec 2007, 17:19   

Forum: Czatowisko Wysłany: 28 Marzec 2007, 22:48 Temat: Jak to jest z tym forum :) ?
Forum jest bardzo ciekawe i mam nadzieje poznac tu milosc mojego zycia i jej mame. :oops:

Jędrulez ( sorki za przeinaczenie) :D
Tak dla odświeżenia twojej pamięci... ja zazwyczaj wiem co czytam, najgorzej jak ktoś nie wie co pisze.... :hah:
Z tymi siłowniami to chyba przesadziłeś.... :hah:
a teraz (botoksy, chirurdzy....) jeżeli któraś to robi, to zazwyczaj dla samej siebie.... :hah: - tak jak wy siłownia.... a może biegacie tam dla nas.... :hah:
I najciekawsze wytłumacz mi co ma "wróżka" do....
Jędrulez napisał/a:
czesc kobiecego ciala

.... to chyba jest bezbolesne i nie zaszkodzi... :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:

elza 

Wysłany: 30 Marzec 2007, 18:16   

z to jakie sa - to chyba duze uproszczenie, ale jesli w ludziach cenisz tylko to co widzisz, to nie dostrzegasz wiecej niz namacalne. z wiekiem wiekszosc jednak bardziej docenia mniej zmienne wnetrze (powab nie oprze sie czasowi)...

Jędrulez 

Wysłany: 30 Marzec 2007, 19:24   

anna123 : Ale to jest osobny topic, w tym piszemy o czyms innym :P
Forum Polski Reading Strona Główna » OGÓLNIE O WSZYSTKIM » Czatowisko » Za co kochamy i uwielbiamy nasze kobiety?
Poza tym w moim poscie jest tylko i wylacznie ironia, widze ze wzielas to doslownie, nie skomentuje.

Mowisz, ze te wszystkie zabiegi sa po to, zeby podobac sie samemu sobie? A dlaczego nie podobac sie samemu sobie bez tego, hę?

Wrozka byla dla smiechu :P

elza : a czemu na mnie naskakujecie i wszystkie utwierdzacie sie nie wiadomo czemu w tym, ze jedyne co cenie w kobiecie, to jej walory fizyczne?
Napisalem tylko, ze chcialbym inny topic a tu juz wszystkie od razu dorobilyscie cala filozofie do teorii. Pogratulowac.

Ps. Wszystkie tylko byscie chcialy, zeby was dowartosciowywac, pisac jakie to jestescie wspaniale, cudowne, inteligentne, duchowe, madre, itd itd, ze wasz wyglad nic dla nas nie znaczy. Moze w koncu pora pogodzic sie z tym i uswiadomic sobie, ze faceci to wzrokowcy i lubia patrzec na to, co im sie podoba.
:cool:
- Dobre, przyjacielu?

Misiek Przytulas 

Imię: Emil
Wysłany: 30 Marzec 2007, 21:31   

Jędrulez napisał/a:
elza : a czemu na mnie naskakujecie i wszystkie utwierdzacie sie nie wiadomo czemu w tym, ze jedyne co cenie w kobiecie, to jej walory fizyczne?
Napisalem tylko, ze chcialbym inny topic a tu juz wszystkie od razu dorobilyscie cala filozofie do teorii. Pogratulowac.

Oj Jedrulez, nie wiem co Ty bierzesz, ale najwazniejsze ze niezle daje (podaj userom namiar na dealera :P ), Elzea to chlopak jest :] ...

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

elza 

Wysłany: 30 Marzec 2007, 23:47   

Jędrulez: zdecydowanie nie naskakuje na Ciebie, sorki jesli w Twoim odbiorze tak to zabrzmialo, to tylko moja opinia, ale nie kierowana do kogokolwiek tutaj bezposrednio, no i przede wszystkim nie jestem kobieta... nie sadz po nicku, choc moglby to sugerowac, jest niezupelnym zlepkiem moich inicjalow
a w temacie: znaczenie maja i walory fizyczne i duchowe, indywidualna sprawa jest jaki uznajemy bilans takiego podzialu, dotyczy to relacji kobieta-mezczyzna i mezczyzna-kobieta. jesli ktos pisze, ze ceni tylko jedne ze wspomnianych walorow, to chyba klamie. Kazdy ma w sobie "cos", trudnoscia jest odkrywanie tego co niewidoczne, a cenne.

Medyk 

Wysłany: 1 Kwiecień 2007, 10:11   

chlopaki, spokojnie nie wprowadzjcie zamieszania, gdzie solidarnosc jader??? gdzie unia testosteronu???

Misiek Przytulas 

Imię: Emil
Wysłany: 1 Kwiecień 2007, 20:10   

Eeeeeeeeeeeeeee tam, to jest wlasnie dyskusja, wymiana spostrzezen. Dobrze jest, bo nikt nikogo jeszcze nie zbesztal ;) ... Na tym polega forum :) .

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi