Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 15 Luty 2007, 01:10 Wygląd banera na forum
Jak uważacie, powinien zostać czy należy go zmienić? Trzeba się określić, żeby zrobić cokolwiek (wizytówki, naklejki na autka, czy co tam się jeszcze wymyśli). Wszelkie propozycje mile widziane.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 15 Luty 2007, 01:32
w sumie to robilem go na szybko zeby bylo w ogole cos, a i tak zajelo mi to ze 2 godziny, zeby doprowadzic go do tego stanu i zeby nie wygladal jak zywcem z painta wyjety. Mam fajny pomysl na banerek, ktory pewnie jeszcze podrodze trosze zostanie zmieniony, ale potrzebuje cyknac kilka fotek wieczorem i rano w sumie tez, chyba ze macie jakies fajne zdjecia Readingu to zapodajcie mi na priv: admin@reading.net.pl.
Chyba, ze ktos chce sie sam podjac tego wyzwania i sprobowac zrobic baner, jak bedzie kilka zrobi sie ankiete i wybierze cale grono , admin fajny chlopak jest, samolubem nie bedzie
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
hehe juz widze ten napis w tle ORACLE - chcoiaz w sumie to dosc ciekawe miejsce:)) mam prosle do admina/moderatora mozna by umiescic tego gifa w reszcie ikon??
Wysłany: 15 Luty 2007, 01:57
Nie podoba mi sie ta emotikona ale cos wymyslimy , napisz jak bardzo jestes od niej uzalezniony, a ja postaram sie znalezc jakis ladniejszy odpowiednik.
nooooo bez tej ikonki nie moze obejsc sie zadne forum w ktorym obecna jest choc odobroina humoru )Tego gifa podpisac mozna pod wszytko - swoja ocene, zdziwnienie, ironie, itp dlatego jestem od niej az tak bardzo mozno uzalezniony P
Wysłany: 15 Luty 2007, 12:08
a slijcie wszystko co macie, zobaczymy co z tego bedzie , ja postaram sie Semika wyciagnac w piatek na miacho jak bede wracal z pracy i cyknac kilka foteczek z wieczorka.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 17 Luty 2007, 10:53
No faktycznie rarytasem z tego bije ;]
Banerek mozna by zrobic wypasny, jakies zdjatka miesciny mam, tyle ze robione z fona, wiec jakosc dyskusyjna, ale moge podeslec, w koncu baner nie musi byc mega rozdzielczosci.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
jesli beda nowe lepsze pomysly na banerka to czego nie? zawsze mozna go zmienic.. jesli cos jest lepsze...a ze zdjeciami fajny pomysl:) poszukam cos u siebie..koniecznie klub polski trzeba zfotografowac:)
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum