Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wlasnie otrzymalem kolejna porcje wizytowek Polski Reading, jesli ktos ma jakies propozycje gdzie je rozlozyc,prosz pisac.Dodam jeszcze ze w Malice juz wyladowaly na parapecie
a moze rozdac naszym co pracują w sklepach, barach, kawiarniach itd. i niech rozdają naszym jak sie jacyś pojawią, przecierz naszych pełno. a pozatym niech Misiek wezmie troche do szkoły
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 22 Luty 2007, 00:46
Spoko Mario, bede mial w poniedzialek w szkole, nie ma problemu. Jutro wezme tez od Semiego kolo 16:00 i zaniose do rarytasa, nie wiem ile chlopaczyna ma tych wizytowek, zobacze ile mi zostanie, ale jak cos to sie jakos ustawimy z Veranda i tez przekaze jesli cos zostanie, chyba ze ktos chce jeszcze i ma mozliwosc rozdania ich komus, to niech da znac... Z tym, ze fajnie by bylo gdyby to w wiekszosci trafilo do osob z Reading a nie do przypadkowyh Polakow.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
a moze rozdac naszym co pracują w sklepach, barach, kawiarniach itd. i niech rozdają naszym jak sie jacyś pojawią, przecierz naszych pełno. a pozatym niech Misiek wezmie troche do szkoły
pracuje w weekendy w pubie wiec jak chcecie to mozecie mi kilka podrzucic bede rozdawal
No dobra ja w tej chwili mam 250 szt. , domowie jeszcze 500 powinno wystarczyc na jakis czas..Jakies propozycje co do spotkania..Misiek jak ty dzisiaj pracujesz? Jak na rano to mozemy sie ustawic ten kto moze pod Argosem, powiedzmy o 5... Jeszcze potwierdze czy bede mial kolejna partie dzisiaj, bo czasami koles jest zajety(robi mi je za darmo,wiec nie moge narzekac)
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 22 Luty 2007, 19:16
No dobra to ja mam je juz w domq, jedno pudeleczko poszlo do rarytasu i kobitka ma dzwonic do szefa i sie spytac czy moze je wystawic, jutro bedzie wiadomo, jesli nie to jedna pojdzie na tablice mam nadzieje, a reszte odbiore.
To jesli ktos ma pomysl, mozliwosci i checi to dajcie znac i umowimy sie po odbior tych karteczek...
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
zaświtał mi właśnie taki pomysł. może by tak w coolturze jakąś informacje umieścić ze reding.bo.pl istnieje. wiem ze mogą chcieć za to kasy ale zaproponować im w zamian umieszczenie ich linka na stronie. moze się uda, co o tym myślicie?
Wysłany: 22 Luty 2007, 20:15
Teraz to juz nie jest reading.bo.pl, aczkolwiek mozna wchodzic przez ta domene, forum oficjalnie stoi na www.reading.net.pl, ale dzieki uprzejmosci Kuh'a mozna tez wchodzic przez www.reading.pl, ktory nie ukrywam, jest latwiejsze do zapamietania
A coz to jest ta cooltura? I narazie trzeba rozdac te wizytowki co to Semik zorganizowal, cale 750 ...
cooltura to taka gazetka co ją mozna dostac w malince albo w rarytasie. mozna by się było z nimi skontaktować przedstawić sprawe moze by umiescili reklame www.reading.net.pl myśle ze spróbować warto
jesli chodzi o gazety to moze w kronice Reading? popytam bo juz mielismy jako takie doczynienia z gazetka.. co do tych wizytowek to ja jestem caly czas w domku a mieszkam na London Road i juz podalam moje gg do ogolnej wiadomosci wiec jak ktos ma propozycje jak sie umowic i gdzie to piszcie, mam czas do 7 marca- wtedy lece odpoczywac do kraju chetnie wezme je i zaniose do Klubu polskiego i moze gdzies jeszcze..
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
W sumie to mozecie jeszcze zostawic wizytowki w pubie The Turks Head, beda tam tez organizowane wieczorki Polskie z ostrzejsza muzyka wiec moze sie przyjmie, do tego byla tam organizowana Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy, wiec sadze ze troche Polakow tam musi przychodzic.
SeMi może jakiś plakat lub ogłoszenie bo te wizytówki z w polskim sklepie nie za bardzo są widoczne. Wrzucone na parapet, nie są dla nikogo zauważalne. Daj znać jeżeli mogę jakoś pomódz.
Tez dzisiaj bylem w Malinie , chyba juz wszystko poszlo...albo wyrzucily...ale nie sadze ..trza bedzie jakis plakacik trzepnaci powiesic...jakies propozycje...Nikita, Ty uzdolniona bestyja jestes..zlapalabys sie za Photoshopa dziecko i cos dla seMika walnela
SeMik masz jeszcze te wizytówki?! Bo dziś sama musiałam zrobić porządek na oknie w malince bo ktoś wrzucił sobie do pudełeczka z naszymi wizytówkami, wizytówki jakiś tanich numerów do polski. Więc nikt ich nie widział, może lepiej zabrać je do tego pakola co ma obok "polski" sklep.