Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2237 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 24 Marzec 2007, 16:04
OK, czas odswiezyc ta kwestie, mam w domu tak jak Semik pisal okolo 500 wizytowek, takich co byly w Malince i Rarytasie, ktos moze wie co z nimi zrobic? Moze pracuje w miejscu gdzie latwo by bylo je rozprowadzic ? Jutro mam wolne to moge sie jakos umowic na ich przekazanie...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2237 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 25 Marzec 2007, 14:23
nie ma juz tych wizytowek ani w rarytasie ani w malince , jesli ktos chce to moge dzis wyskoczyc gdzies i rozdac, np na deptak jesli znalezli by sie jacys zainteresowani
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wiek: 29 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 53 Skąd: Wierchomla
Wysłany: 25 Marzec 2007, 14:28
Napewno sie ktos znajdzie...Ale ja np. omijam z daleka ludzi ktorzy chca mnie zaczepic zeby zadac kilka pytan, wypelnic jakas ankiete albo wreczaja wizytowki, ktore i tak najczesciej laduja w koszu...
Wysłany: 25 Marzec 2007, 14:52
Ale ja nie chce ludzi zaczepiac na ulicy, jestem zbyt leniwy w dodatku zeby tak stac. Chodzi mi o to ze jesli ktos chce wziac je ode mnie bo ma mozliwosc rozdania komus, to mozemy sie dzis spotkac i je przekazac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum