Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
oj Misiejk leciales ze mna do Anglii i siedziales przed Backiem a ja za nim wiec kojarz
to zagadke od rana ci zapodalem co?
A tak na marginesie to ruszymy to forum szybciej niz myslisz i mam pare pomyslow wiec nie wiem czy pisac ci o nich na prv. czy na ogolnym?daj znac
bardziej myslalem nad bezposrednim dotarciem do odbiorcy poprzez ulotki z adresem forum rozmieszczonych po polskich sklepach w reading i z tego co wiem to semi juz takie ulotki drukuje :-)
bardziej myslalem nad bezposrednim dotarciem do odbiorcy poprzez ulotki z adresem forum rozmieszczonych po polskich sklepach w reading i z tego co wiem to semi juz takie ulotki drukuje :-)
Tak, jasne, tylko mi chodzi o to, aby przeniesc adres http://reading.pl na Wasze forum ;-)
Chcecie?
No to ja musze wiedziec !! Bo jestem w trakcie drukowania wizytowek, adres bardziej mi sie podoba niz reading.bo.pl, jest po prostu prostszy!! W jakim czasie jestes w stanie go przeniesc??? poZdrawiam.
No to ja musze wiedziec !! Bo jestem w trakcie drukowania wizytowek, adres bardziej mi sie podoba niz reading.bo.pl, jest po prostu prostszy!! W jakim czasie jestes w stanie go przeniesc??? poZdrawiam.
W ciagu kilku sekund, wszystko zalezy od administratora Waszego forum
Ja jeszcze dzisiaj musze tu sobie @ zalatwic bo ani dzialu dodac ni nic, nie wypowiadajac sie za miska(skad on wzial ten nick^^), ty rowniez uzyskasz wyzszy status w najblizszym czasie...jak i rowniez red.ToMiQ
Ja jeszcze dzisiaj musze tu sobie @ zalatwic bo ani dzialu dodac ni nic, nie wypowiadajac sie za miska(skad on wzial ten nick^^), ty rowniez uzyskasz wyzszy status w najblizszym czasie...jak i rowniez red.ToMiQ
Dzieki, nie trzeba. ;-)
To jak potwierdzicie nowy adres, to dajcie znac, to zrobie odpowiedni wpis.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 8 Luty 2007, 15:52
no prosze jaki sympatyczny motyw , powitac oczywiscie i zachecam do udzielaniu sie w forum.
Oczywiscie jesli mozesz i myslisz, ze to forum to dobry pomysl, to zachecam do rozeslania linka wsrod swoich "readingowych znajomych" aby ich tu sciagnac
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum