Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
mala prosba... jakis czas temu dostalem info o pewnym projekcie webmail open source... niestety stracilem maila z linkiem do odpowiedniej strony i nie mam jak go odzyskac...
chcialbym zaimplementowac poczte na swojej stronce i bylbym wdzieczny jesli ktos podrzucilby mi linka do odpowiedniego zrodla
a tak z doświadczenia, który z nich ma największe możliwości rozbudowy? Mam kilka pomysłów na uatrakcyjnienie skrzynki pocztowej i szukam czegoś co by było na tyle elastyczne żeby się w to wpasować...a niestety wyksztalcenie humanistyczne pozostawilo inne dziedziny daleo w tyle
Zeby bylo to uzyteczne dla Ciebie i porzadnie wykonane nalezaloby to napisac samemu . Testowalem jedynie squirelmaila wiec nie jestem w stanie Ci powiedziec wiele wiecej, ale sadze ze znajdziesz na necie wiele rozpraw na ten temat
Po pierwsze musisz okreslic co Ci potrzebne, jezeli ma to byc program obslugujacy poczte to nie potrzebna Ci wbudowana obieraczka do pozeczek i myjka do cytryn no nie? Pozniej zacznij googlowac po klientach poczty i szukaj takiego, ktory spelnia wiekszosc Twoich warunkow, zacznij testowac jezeli sie sprawdzi to trafiles w sedno jezeli nie to bedziesz musial przetestowac nastepny na liscie i tyle.
O jakich kosztach mowisz?? Jezeli sam piszesz nie kosztuje Cie to nic, po prostu piszesz wtedy kiedy Ci sie nudzi. No chyba ze chcesz do tego kogos zatrudnic, wtedy mozesz za to slono zaplacic.
niestety jak juz w jakims poscie wspominalem moja przygoda skonczyla sie na htmlu... potem wszystko poszlo do przodu
mam webmastera w wawce, nawet niedrogi, ale jak sie wszystko nazbiera "do kupu" to koszty sa na prawde spore... dlatego na poczatek wole jakas gotowa aplikacje a jesli wszystko wypali to bede mogl zlecic wykonanie wlasnej aplikacji
mam webmastera w wawce, nawet niedrogi, ale jak sie wszystko nazbiera "do kupu" to koszty sa na prawde spore... dlatego na poczatek wole jakas gotowa aplikacje a jesli wszystko wypali to bede mogl zlecic wykonanie wlasnej aplikacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum