Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 23 Marzec 2007, 14:39 Re: Uslugi - temat bez konca
Misiek Przytulas napisał/a:
Chyba znalazlem rozwiazanie tego problemu, przemysle to dokladnie i jutro dam znac, wszyscy powinni byc zadowoleni, bynajmniej wiekszosc...
no co z tym rozwiązaniem miśku bo ja potrzebuję namiar na w...... s...... a nie chcę się głośno pytać zeby regulaminu nie połamać i żeby mnie stąd ktoś nie wyżucił bo tu fajnie nawet jest.
pozdrawiam.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 23 Marzec 2007, 18:02
wiec tak, umowmy sie, ze mozna sobie rozmawiac, polecac, narzekac i w ogole obrabiac "uslugodawca" tylki, z tym ze nie podajemy kontaktow, jesli ktos bedzie zainteresowany to kontakt wysylamy na priva osobie zainteresowanej lub wysylamy zapytanie o namiary, najlepiej rowniez na priv, zeby nie zasmiecac forum. Do tego mysle nad zrobieniem dzialu dla tychze osob, zeby mogli sobie dac ogloszenie i zeby kazdy z nas mogl skorzystac, wszystkim to pomoze, bo pojawi sie konkurencja i zapewne ceny spadna . Z tym, ze osoby te beda mogly dawac ogloszenie na powiedzmy 7 dni, pozniej bedzie kasowane i jesli beda chcieli beda mogli sobie wystawic kolejne ogloszenie. Jedynym minusem bedzie to, ze nie bedzie mozna komentowac tych ogloszen, gdyz forum kasuje maile w czasie ustawionym, ale od ostatniej odpowiedzi, wiec jesli ktos skomentuje, ogloszenie bedzie moglo byc bez konca w tym dziale, to bedzie taka mala niedogodnosc, moze tak byc?
Jakies propozycje, poprawki?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 23 Marzec 2007, 20:46
spoko zobaczymy co z tego wyjdzie w takiej formie, z tym ze nie podajemy adresow i telefonow, chcecie wymieniac z imienia i nazwiska czy nazwy ok, ale bez kontaktow .
Forum juz zmienione i dzial dodany...
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Widzisz to nie rozwiazuje wszystkich problemow. Jak potrzebowalem numer do kogos kto mnie przetransportuje na Stansted i z powrotem to mimo iz pisalem nic nie dalo sie zrobic.
Po prostu mam jedno pytanie. Czemu tak? Jaki w tym sens? Bo calkowicie tego nie lape. Jest w regulaminie, ze nie ponosisz odpowiedzialnosci za tresci zamieszczane na forum wiec nic a nic nie mozna Ci zrobic jezeli znalazlby sie ktos taki co za kryptoreklame by Cie pozwal i tyla innych powodow nie widze.
Wysłany: 23 Marzec 2007, 23:00
nie bede sie rozpisywal i znow wywolywal zbednych dyskusji, mam powod i powinniscie to uszanowac, poszedlem i tak na reke i bede sie tego trzymac, moze za jakis czas to sie jeszcze zmieni, zobaczymy.
Moze nikt sie nie odezwal bo za malo ludzi wie o forum. Ja szukalem transportu, info dostalem w ciagu 15minut i wszystko poszlo jak nalezy...
Pomylilo mi sie, chcialem jechac na Gatwick i tylko po to zeby kogos odebrac, potrzebowalem tego samego dnia gdyz samolot sie opoznial a plan byl taki, ze mielismy pociagiem wracac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum