Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2235 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 1 Luty 2007, 13:05
Charley napisał/a:
Tola przyznaj sie ....!!!! Daj swoje zdjecie....
Nie dawajcie jemu zdjec bo on bedzie sie pozniej przy nich bawil pedzlem
A w tym wypadku nie potrzebujesz zdjecia bo sie znacie, co najwyzej mozesz sobie strzelic pamieciowke hehe
no to fajowo widze ze sie rozkreca...
Ty z tym kolem co chcesz sprzedac to tak na powaznie? Mogles w temacie chociaz wpisac sprzedam kolo do vv polo a nie KOŁO i cene mogles podac , jak Ci sie bedzie nudzic to mozesz tego posta wyedytowac, tam gdzies jest opcja edytuj...
Wysłany: 3 Luty 2007, 00:13
gdybym nie byla uposledzona technicznie to pewnie napisalabym ile mam naprawde lwt.a tak jakos mi sie <wcisnelo.>.TO I TAK DUZO JAK NA MOJE NERWY,ZE UDALO MI SIE ZAREJESTROWAC!!!!!!!O!
Nie dawajcie jemu zdjec bo on bedzie sie pozniej przy nich bawil pedzlem
A w tym wypadku nie potrzebujesz zdjecia bo sie znacie, co najwyzej mozesz sobie strzelic pamieciowke hehe
no to fajowo widze ze sie rozkreca...
Ty z tym kolem co chcesz sprzedac to tak na powaznie? Mogles w temacie chociaz wpisac sprzedam kolo do vv polo a nie KOŁO i cene mogles podac , jak Ci sie bedzie nudzic to mozesz tego posta wyedytowac, tam gdzies jest opcja edytuj...
znam ????.....to i tak nie szkodzi ....bez zdjecia nie kumam ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum