Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 17 Luty 2007, 18:02 Szukam kabla ATA 100 do HDD
Moze komus, gdzies zalega jakis zbedny i chcialby sie pozbyc? Chodzi mi o taka tasme gdzie da sie podpiac 2 dyski, na jeden dysk/cdrom mam , a potrzebuje na 2 ...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Poszukaj na scrapyardzie^^ , jak podejdziesz Jasiu to poszukamy w moim archiwum,odziedziczylem po Tobie sklonnosci do chomikowania niepotrzebnego sprzeta
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 18 Luty 2007, 17:44
nieeeeeee noooooooooooo , to sobie wole z polski w marcu przywiezc bo mam, a placic za jeden kabelek do p3 800 powiedzmy 4 funty plus za wysylke 5 funtow, to troche nieporozumienie jest, nie uwazasz?
Poza tym liczylem, ze moze komus sie wala niepotrzebny i by mi go oddal bez walki lub po cienkich kosztach , ale dzieki za checi .
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum