Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2092 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 11 Maj 2007, 21:48 Świat Mężczyzn...
I zebym nie widzial zadnego posta o pierogach, seksie i spamie w zadnym inny watku na czatowisku a tym bardziej jesli to bedzie powazne pytanie i mowie powaznie, bede dawal 24 godzinne bany na pisanie i Semik tez dostanie mozliwosc dawania banow.
Zeby bylo ciekawiej, na probe w swiecie mencizn zrobilem, ze tematy na ktore ktos odpowie nie beda przechodzily na sama gore lecz beda ulozone w kolejnosci wedlug daty i mysle ze wszystkie fora zrobimy w ten sposob, a tematy na ktore nie bedzie duzego zainteresowania bedziemy przenosic do archiwum.
Dodatkowo zniknal dzial kuchnia, wszystkie posty zostaly przeniesione do czatowiska...
I nowa ankietka w przyklejonych na samej gorze czatowiska jakby ktos nie zauwazyl
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 12 Maj 2007, 20:09
dokladnie tak
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 14 Maj 2007, 12:02
w weekendy mam przerwe was
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 14 Maj 2007, 12:10
Ja sie spodlilem u kumpla i o 5:30 w niedziele rano dopiero padlem na cyce. Ale kamikaze robie 1wsza klasa A Ty gdzie imperowalas ?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
jaaaa oglnie bylam o 5.38 w domu zaczelo sie od domowki a potem jak to zwykle bywa prznieslismy sie do klubu...hehe smiesznie bylo ale zawsze sa jakies smieszne sytuacje jak sie popije
aha no i obudzilam sie o 11 no i co oczywscie zrobili moi wspolokatorzy.... wyciagneli mnie do koziolka..z koziolka do domu gdzie rozkrecila sie impreza pozegnalna jednej z moich wspolokatorek a potem to juz musialam isc do pracy hehe
Wysłany: 14 Maj 2007, 14:01
No to balecik sie udal, ale malo spalas, ja w niedziele dopiero o 1wszej sie zwloklem.
Koziolek niesmiertelny, my w niedziele mielismy zwyczaj chodzic, zeby leczyc kaca przy red bullu + wodka po sobocie
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
red bull + wodka to dzien wczesniej (w duuuuzych ilosciach) w niedziele spokojnie tylko piweczko i relax w doborowym towarzystwie...no i oczywscie kupa smiechu z tego co sie dzialo dzien (wieczor) wczesniej.... zawsze jest co wspominac..haha.. ale ja juz pasuje, przyszly weekend spokojnie bede grzala domowe ciepelko bo mam dosc zmeczona jestem a jeszcze dzis w pracy umieeerammm..
Wysłany: 14 Maj 2007, 15:22
Ja tam czerwonego byka za duzo pic nie moge, bo mam potem 2dniowego kaca, w nocy spac nie moge, mje energy rozpiera (moze to i dobrze?) ale i sie nie wyspie ;p
Tak tak, ja sobie co weekend obiecuje, ze sie wyspie i odpoczne a potem przychodze w poniedzielnik do pracy bardziej zmeczony, niz po tyg tyrki.
Mniemam, ze tyrasz gdzies na restaurancie, skoro Cie do tyrki w niedziele zmuszaja. Sherlock ze mnie, czy raczej nie Holmes?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 14 Maj 2007, 16:41
Cytat:
...z koziolka do domu, gdzie rozkrecila sie impreza pozegnalna jednej z moich wspolokatorek a potem to juz musialam isc do pracy...
To kiedy Ty balangowalas? Musialem cos zle zrozumiec.
W weekendy pracowac? No way!
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
no z soboty na niedziele potem spalam kilka godzin i poszlam w niedziele po poludniu do koziolka a wieczorkiem wszyscy poszli do mnie i impreza sie krecila
Wysłany: 14 Maj 2007, 16:55
Jarze, myslalem, ze w niedziele wieczor poszlas pracowac a Ty juz o poniedzialq mowisz
Ps. Czemu nie zostalem zaproszony?
Pss. Gdzie ta fota?
Psss. Do jutra, baaaaaaj.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
musze najpierw zgrac zdjecie na kompa co nie jest takie latwe, a poza tym umieszczenie zjecia mogloby byc niebezpieczne....moglabym zostac rozpoznana a zbytnio mi na tym nie zalezy
Wysłany: 14 Maj 2007, 17:08
wyslij mi prv
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 15 Maj 2007, 10:58
Tobie zdjecie Medyka, zebys mial sie przy czym masowac swintuchu!
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 15 Maj 2007, 13:56
Ja je moge przerobic, ale w domq , w tyrce mam tylko painta
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum