Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Ja osobiscie uzywam 2 najwiekszych piratow w Polsce :
Polish Tracker
TorrentGigs
+
czasami demonoid.com
ale to tak w nawiasie.
Pytanko do uzytkownikow, niewiem czy ktorys z was kiedykolwiek uzywal strony bulgarskiej www.arenaBG.com ?? Ja niestety bylem szczesliwym usererm tylko przez bodajze 2 tygodnie gdzie sciagnalem ok 100GB , po tym czasie wladze sie wqrzyly i zamkneli biednych @dminkow oraz stronke.Bodajze od grudnia zeszlego roku strona ruszyla ponownie....moje konto nie zostalo usuniete,ale z tego co wyczytalem UK ma zblokowane proxy..i nawet jak sciagne torrenta..wywala mi blad 403(brak dostepu?)...PL tez miala zblokowany dostep ale zdaje mi sie ze zniesli ta restrykcje...z roznych forum dowiadywalem sie jak mozna jechac na bulgarskim proxy..ale ta sztuczka nie pomaga,gdy probujesz sciagnac plik torrenta..pokazuje sie dziwny format i tracker tez nie dziala jak w koncu to obszedlem...Ludze sie ze ktos ma podobny problem, bo juz nigdzie indziej nie spotkalem takiej wysokiej iloscie seederow=5000 w wielu pozycjach.
Z wyrazami glebokiego szacunQ
seM!®
Ostatnio zmieniony przez seMi 19 Marzec 2007, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 27 Marzec 2007, 20:22
www.torrenty.org
Niestety zarejestrowanie teraz kosztuje okolo 1 zl sms'em. Moge porzyczyc konto syna na sciaganie ale tylko na troszke:)
Duzo rzeczy od Gier po filmy w 3 rodzajach chyba, sport, dla dzieci, wszystko czego dusza zapragnie, sciagamy tylko z tamtad:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum