Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 21:18 Skąd w Łodzi?
Tak mnie dzisiaj naszlo, ze w sumie jest tu wiele osob z Lodzi, wiec pewnie mamy jakis wspolnych znajomych, albo nawet sie znamy. Pochwalcie sie z jakiej czesci miasta jestescie i gdzie chodziliscie do szkoly. Ja mieszkalam na Widzewie, chodzilam do SP 149, potem do XXXI LO, a potem studiowalam geografie na UL. Rocznik w profilu.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 19 Kwiecień 2007, 20:22
sealpup napisał/a:
Taaa... Znaliscie w ogole kogos z XXXI LO? No chyba, ze bylismy uwazani za kujonow, bo to niezle liceum bylo (jest? nie wiem)..
Podobno jedno z lepszych, "smietanka osiedlowa" raczej nie przepadala za ludzmi uczeszczajacymi tam do szkoly, nie jeden pewnie bal sie tam chodzic do szkoly, w ogole dziwne typy mieszkaja na dabrowie ale jest to najfajniesze osiedle na jakim mialem okazje mieszkac . Kogos znalem z tej szkoly ale nie moge sobie przypomniec kto, co i dlaczego, poza tym jakas moja kuzynka [siodma woda po kisielu] tam chodzila, wygrala nawet jakies stypendium, gdzies wyjechala i tyle na ten temat wiem.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 19 Kwiecień 2007, 20:34
He he, tak myslalam. Przynajmniej dwie moje kolezanki z klasy mieszkaly bardzo blisko szkoly. Dobrze, ze ta smietanke napisales w cudzyslowiu, bo rozni tam klienci byli... Jak to na Dabrowie. Sie rozmarzylam... Jak to sie daleko wydaje.
Misiek Przytulas napisał/a:
Podobno jedno z lepszych, "smietanka osiedlowa" raczej nie przepadala za ludzmi uczeszczajacymi tam do szkoly, nie jeden pewnie bal sie tam chodzic do szkoly, w ogole dziwne typy mieszkaja na dabrowie ale jest to najfajniesze osiedle na jakim mialem okazje mieszkac . Kogos znalem z tej szkoly ale nie moge sobie przypomniec kto, co i dlaczego, poza tym jakas moja kuzynka [siodma woda po kisielu] tam chodzila, wygrala nawet jakies stypendium, gdzies wyjechala i tyle na ten temat wiem.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 16:41
Cytat:
I nawet wlasna Izbe Wytrzezwien mielismy...LOL
Ile wtedy sie zuli krecilo obok mojego bloku, czesto zaczepiali nas z pytanie "Gdzie ja jestem? Panie jak ja mam teraz do domu dojechac, bo z tej na Kilinskiego to wiedzialem..."
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum