Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Bardzo bym prosil o wpisywanie przy rejestracji do tego forum miasta z jakiego pochodzicie.forum to jest w readingu wiec nie ma sensu wpisywac tego miasta jako miejsce pochodzenia
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 2 Luty 2007, 16:29 Re: rejestracja
TomiQ napisał/a:
Bardzo bym prosil o wpisywanie przy rejestracji do tego forum miasta z jakiego pochodzicie.forum to jest w readingu wiec nie ma sensu wpisywac tego miasta jako miejsce pochodzenia
Madrze gadasz, ja bym proponowal, nazwe miasta, bez kraju tak jak ja mam (za chwile to zmienie) i z polskimi znakami, wtedy jak bedzie wiecej osob bedzie to fajnie wygladalo w statystykach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum