Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 23:07 Prezent Slubny
jade za 2 tygodnie do polski na slub, potrzebuje prezent ale za cholere nie wiem co kupic, panstwo mlodzi pozostawili wybor mojej inwencji - ktorej ja w ogole nie mam!!!
prosze Was napiszcie mi co moge kupic w prezencie slubnym!
z przyczajki sie ich podpytaj co im potrzebne do zycia albob dowiedz sie od kogos kto to wie to jest o tyle dobre ze zostaja wtedy wykluczone dwa takie same prezenty no chyba ze wszystko juz maja to nie wiem co Ci pordzic ( kasa )
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 09:14
sluchaj onie ze soba sa 7 lat od 2 mieszkaja razem , maja wlasne mieszkanie wpelni wyposazone - poza tym kasy tez maja jak lodu, wiec sama kasa odpada.
musze kupic cos materialnego i polecia nie mam co!
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 09:41
To moze daj im jakies ampulki z zastrzykami, zdjecie z Twojego pierwszego a zarazem ostatniego cesarskiego ciecia, czy moze poprostu wpros sie do nich na ruskie pierogi !
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 09:47
Misiek Przytulas napisał/a:
To moze daj im jakies ampulki z zastrzykami, zdjecie z Twojego pierwszego a zarazem ostatniego cesarskiego ciecia, czy moze poprostu wpros sie do nich na ruskie pierogi !
leki maja na miejscu, zdjec moich mase cala - przyjaznimy sie juz kilka lat wiec sie uzbieralo, a ruskie to i tak sobie kupie jak bede w lodzi
hmm,no to masz problem. moze cos co symbolizuje Anglie np duza figurke Bigbena, albo jakis gadzet w tym stylu (moze glupi pomysl, ale to tylko propozycja) , w Londynie sa takie fajne sklepiki z pamiatkami duzo fajnych reczy mozna znalezc a co po niektore wcale nie sa tanie - tzn w stosownej cenie jak na prezent slubny
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 3 Maj 2007, 12:46
Odpal katalog argosu
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 14 Maj 2007, 10:53
Gorzej, jak samochod zechce
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum