Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
pojawił się pomysł stworzenia portalu dla Readingu, czegoś w rodzaju www.mojawyspa.co.uk
Proszę chętnych do realizacji takiego projektu o kontakt na priva lub gg. Wyjeżdżam teraz do Polski na tydzień, ale po powrocie możnaby się spotkać i zastanowić nad mozliwościami
Przez ten czas każdy chętny będzie mógł w spokoju poszukać pomysłów i możliwości ich realizacji, stworzenia i realizacji pomysłu.
Świetny pomysł.
Brakuje centrum informacji dla Polaków. Niektórzy się motają w załatwieniu prostych spraw, więc myślę że taki portal byłby dla nich i w ogóle dla wszystkich bardzo pomocny.
Ja np. mam 96 pytań i kilka wątpliwości, więc będę pierwszym userem.
Jestem za.
3 x TAK
chcialbym reaktywowac ten topic bo w koncu mam nieco wiecej czasu i mozemy sprobowac cos zorganizowac. chetnych do takiego projektu zapraszam na gg, skypa albo priva.
pozdr
[ Dodano: 5 Kwiecień 2007, 13:19 ]
jako że kuh wrzucil mi juz cos do testowania, przydałoby sie zacząć myśleć co wrzucić na taką stronkę o Readingu... w więc drodzy forumowicze proszę o propozycje co tam na początek zamieścić, jakich informacji najczęściej szukacie (tak w związku z samym miastem jak i ogólnie będąc w UK)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum