Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
osobiscie wole labradory, pitt bulle mi sie nie podobaja ale amstafy potrafia byc slodkie i mimo, ze wygladaja groznie ja spotkalam te bardzo przyjazne
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Ladne pieski ;] tylko trzeba uwazac zeby nie trafil sie taki ze skrzywiana psychika bo wtedy moze byc nieprzyjemnie ;] wszystko zalezy od hodowcy jak postepowal z psem, gdy ten byl szczeniakiem
hmm... co do Labradorow to bardzo ladne, mile, przyjacielskie i madre psy ^^ z natury nie sa agresywne ;]
Nypel8:) [Usunięty]
Wysłany: 27 Luty 2007, 13:10
ja tam wole ladogniejsze rasy,np.smieszne yorki:).co do innych ras-chcialam kiedys miec amstaffa,ale wszystko jeszcze przede mna:).A pitt bulle wedlug mnie sa zbyt agresywne,gdy nie przyklada sie wiekszej uwagi do ich wytresowania.
Podobają mi się obie rasy zarówno pit bllule jak i amstafy. Jestem również wielbicielką dobermanów, dostojnie wyglądających dogów niemieckich ale pierwsze miesce otrzymuje u mnie dog de douderix i shar pei. Po prostu zakochałam się w tych rasach. Mam nadzieję że w przyszłości będę mogła sobie na takiego pieska pozwolić. Jak na razie jestem ograniczona wymogami związku kynologicznego, co do posiadania piesków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum