Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 16:40 Nowe tematy
chcialem wlasnie dopisac wiadomosc w temacie kosciol a dokladnie napisac jak sie tam dostac, jakie autobusy tam jezdza, ale nie moge, wyslwetla sie info ze tylko moderatorzy moga to robic - do dupy jest takie cos zeby sie pojawialy tematy a ludzie nie mogli ich uzupelniac!
portal powinni tworzyc ludzie, tylko wtedy ma to sens!
w tej chwili trudno mi powiedziec jakim autobusem mozna dojechac do kościoła. Wiem, ze jezdzi w poblizu 17, 9, H1 ale pewnie i inne autobusy tu jezdza. wejdz na strone
http://www.multimap.com , wpisz adres kosciola: 61 Watlington Street, a potem na mapie kursow autobusow zobacz jakie numery w poblizu koscioła kursuja. To chyba dosyc pewny i prosty sposob odnalezienia drogi do kosciola.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 00:04
Ojcze drogi ja wiem jakie autobusy jezdza do kosciola i gdzie kosciol jest, chcialem jedynie umiescic te informacjie w moderowanym przez Ciebie temacie po to aby inni czytajacy mieli do nich latwy dostep i nie musieli szukac po mapach w internecie zastanawiajac sie co jezdzi a co nie jezdzi obok kosciola.
_________________ siostro, skalpel prosze...
Ostatnio zmieniony przez Medyk 28 Kwiecień 2007, 00:47, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 00:07
Medyk przestan zaczynac te same kwestie w 5 tematach, zastanow sie zanim cos napiszesz i czytaj watki w ktorych bierzesz udzial! W ogole zacznij czytac forum, a nie pytasz sie mnie zebym podal Ci maila, ktory jak wol stoi w podpisie! Normalnie nie mam do Ciebie sily ...
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 09:27
Nie marudze, tylko jakbym tego nie pilnowal, to bys niczego tu nie znalazl taki by byl chaos (albo raczej: taki chaos bys zrobil ) i bede marudzil dalej, wiec proponuje sie do tego przyzwyczaic.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum