Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2235 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 24 Luty 2007, 21:52 No to wreszcie pęklo :)...
Mamy ponad 100 uzytkownikow, a ja wypocilem ponad 200 postow ... Niestety nie wiem kto byl 100 uzytkownikiem, ale na bank byla to Kobieta . Fajnie, ze to sie rozkreca ...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
a to moj setny post normalnie coz za tworczy i pouczajacy a tak serio to przyzwyczajam sie do tego forum i przywiazauje coraz bardziej czuje ze moze to procentowac w ciekawe spotkania i znajomosci
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Zgadzam się z przedmówcą. Pomimo że jest ponad 100-tka to tak naprawdę udziela się tylko garstka osób. Przecież mamy wystarczjącą ilość tematów żeby każdy mógł znaleść coś dla siebie. Trzeba ich zachęcić do pisania ale jak ??
PS. Sharon dawaj dawaj czekamy.
Wiek: 29 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 53 Skąd: Wierchomla
Wysłany: 2 Marzec 2007, 21:25
OKI! Jestem nowicjuszka na forum i nie wiem jeszcze o czym pisaliscie a o czym nie bo wszystkiego (poza regulaminem nie czytalam ). Dajcie mi chwile to cos wymysle...
Mała teraz przesadziłaś nikt nie czyta regulaminu (Miśku Przytulasie wybacz, znowu podpadłam). Będzie ok nie przejmuj się na pewno potrafisz cos napisać. A jeżeli będzie na temat tym lepiej
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2235 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 2 Marzec 2007, 22:39
*Nikita* napisał/a:
Mała teraz przesadziłaś nikt nie czyta regulaminu (Miśku Przytulasie wybacz, znowu podpadłam).
Hmmm powiem tak, niemoderowane forum nie ma prawa przetrwac, znam jedno takie i umarlo smiercia naturalna. Poza tym pisalibyscie wszedzie o wszystkim i to byłby jeden wielki czat, ktory po pewnym czasie nie mialby njmniejszego sensu, a doszukanie sie do wartosciowych informacji graniczyloby z cudem. Dlatego niektorzy beda pisac, ze sie czepiam albo ze jestem zlosliwy i co tam sobie jeszcze wymyslicie.
Jakos sobie narazie radze z ogarnieciem tego balaganu ;P i na pewno sie zorientujecie kiedy przestane to ogarniac ...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
OKI! Jestem nowicjuszka na forum i nie wiem jeszcze o czym pisaliscie a o czym nie bo wszystkiego (poza regulaminem nie czytalam ). Dajcie mi chwile to cos wymysle...
zapraszamy!!!Ja tez nie wiedzialam na poczatku,o czym pisac,ale jakos rozkrecilo sie
Wysłany: 3 Marzec 2007, 21:11
A poza tym nie wydaje Wam sie ze ludzie wokl (tzn.anglicy) czasami patrza sie na nas Polakow z pogarda i takim wyrazem twarzy jakby nas tu nie chcieli...? Wiem ze nas jest tutaj duzo i zabieramy im miejsca pracy, ale czy to jest nasza wina ze mamy wieksze umiejetnosci i kwalifikacje i ze wiekszosci z nich nie chce sie ruszyc 4 liter z domu!
Nypel8:) [Usunięty]
Wysłany: 3 Marzec 2007, 21:25
Sharon napisał/a:
A poza tym nie wydaje Wam sie ze ludzie wokl (tzn.anglicy) czasami patrza sie na nas Polakow z pogarda i takim wyrazem twarzy jakby nas tu nie chcieli...? Wiem ze nas jest tutaj duzo i zabieramy im miejsca pracy, ale czy to jest nasza wina ze mamy wieksze umiejetnosci i kwalifikacje i ze wiekszosci z nich nie chce sie ruszyc 4 liter z domu!
wiesz,jakos jeszcze nic takiego mnie nie spotkalo,na szczescie .Moja brygada w pracy to fifty-fifty Anglicy i Polacy i musze przyznac, ze naprawde mamy fajna atmosfere i zgrana ekipke .Jedynie,kiedy w sklepie sie pomylilam z wypwoiedzeniem jakiegos zwrotu,to dopiero wtedy Angol obslugujacy mnie dziwnie sie spojrzal:).Ale nie ma sie co przejmowac.W koncu w zyciu istnieje takie cos jak wyscig szczurow i nikt temu nie zapobiegnie,no nie???czy chcemy tego ,czy nie .Nie jest zle,jest lepiej,niz w Polsce,gdzie za brak wyksztalcenia potencjalny pracodawca nie chce nawet spojrzec w twoje CV ...No,ale takie jest zycie.Pomyslmy,jakie moga byc plusy pobytu tutaj!wole czasem,zeby Anglik sie ze mnie posmial,niz Polak-pracodawca albo po prostu zwykly czlowiek
Wysłany: 3 Marzec 2007, 21:51
Mnie na szczescie tez nic takiego nie spodkalo, tylko czasem mam takie glupie wrazenie na ulicy, chyba za dlugo juz tu jestem...Jesli chodzi o prace to nie ma na co narzekac, jest spoko! I fajnie jest jak pracodawcy potrafia Cie docenic- bardziej niz Anglika, co nie?
Jesli chodzi o prace to nie ma na co narzekac, jest spoko! I fajnie jest jak pracodawcy potrafia Cie docenic- bardziej niz Anglika, co nie?
To fakt. Mamy tutaj takie same prawa jak inni nie jesteśmy dyskryminowani przez to że jesteśmy polakami (w pracy). No i najlepsze że nie można tutaj nikogo zwolnić od tak sobie (mam na myśli osoby które pracują na normalnych contraktach). W Polsce pewne rzeczy nie byłyby do pomyślenia. Bo tam się zwalnia ludzi za byle co, bez zwarzania na kodeks pracy. W Anglii pracownik ma większe prawa, natomiast w Polsce jest odwrotnie.
Nie będę się rozpisywać bo odbiegamy od tematu.
Nypel8:) [Usunięty]
Wysłany: 4 Marzec 2007, 13:18
W koncu jakis anrod nas rozumie,bo Polacy to sa fachowcy i umieja pokazac,jak staraja sie i jaka prace moga wykonac,by pracodawca byl zadowolony