Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 17 Luty 2007, 10:58
Chodzi o klub sportowy, czy moze jakas tancbude? Ja glosuje na Klub Polski, Polish society Club, najlepsza impra w miescie, srednia wieku 50, przybywajcie!!
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Ej,ale mi chodzilo o jakis klub z dobra muza i dobrym alkoholem(w okreslonych-oczywiscie!!!,ilosciach,bo nie mozna przesadzac) ...I nie chodzi tu bynajmniej o zaden klub sportowy:)
Jednym z ulubionych jest YATES można dobrze poskakać i ale nie ma zbytnio gdzie, polecam też Mango jak się trafi fajnego DJ-ja to można fajnie zaszaleć.
Nypel8:) [Usunięty]
Wysłany: 21 Luty 2007, 12:10
zawsze mozesz wpasc do mnie na browar i zapusci sie muzyczke
bedzie tanio i z umiarem, w dobrym towarzystwie i z ekstra muzyczka
...
_______
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 21 Luty 2007, 12:42
Nypel8:) napisał/a:
zaproszenie aktualne:)?
oczywiscie ze aktualne ...
BTW. Jak bedziesz nastepnym razem kogos cytowac, to zaznacz tekst ktory chcesz cytowac i obok tego posta w gornym prawym rogu masz od lewej mala ikonke chmurke i cytuj, "mala chmurka" cytuje zaznaczony tekst, a chmurka z napisem cytuj cytuje zaznaczony tekst. W odpowiedzi pojawia sie wtedy tekst z tagami QUOTE i cytowany tekstem, wiec Ty musisz to zostawic i napisac ponizej. Jakbys miala problemy to daj znac, wytlumacze to przy piwku .
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Ej,ale mi chodzilo o jakis klub z dobra muza i dobrym alkoholem(w okreslonych-oczywiscie!!!,ilosciach,bo nie mozna przesadzac) ...I nie chodzi tu bynajmniej o zaden klub sportowy:)
Nie wiem czy wszyscy wiedza ale "Blue" tuz przy stacji kolejowej organizyje imprezy dla polakow. nie jestem teraz pewien ale chyba w kazda pierwsza niedziele miesiaca. Dowiem sie i dam wam znac ;d
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 22 Luty 2007, 19:06
Ja sie ostatnio zalatwilem w Kings Towern na Kings Road
Potem poszedlem odprowadzic qmpla na oxford rd, w polowie drogi zawrocilem, bo stwierdzilem ze sam juz dojdzie, szedlem chwile i sie zgubilem. Same domy, zero cywilizacji i 4ta nad ranem ;] Dobrze, ze jakis taksiarz sie pojawil i mnie uratowal
Na mango, to wszyscy mi zawsze narzekali, ze drogie. Nawet jakis plakat kiedys widzialem, ze polska impreza w kazda 2ga srode miesiaca. Ale to z rok temu bylo jak nie wiecej, teraz nie wiem jak tam jest.
Pozniej slyszalem, ze polskie impry mialy byc naprzeciwko argosu - nie znam nazwy lokalu - ale ponoc z powodu agresywnego zachowania naszych rodaqw temat zawieszono.
Polecam osobiscie Granby (klub dla gejow i les), ktore z Dzidkiem parokrotnie na**** odwiedzilismy. Nie wiem, czemu nie chcieli nam tam pozniej piwa sprzedac, widocznie nie pasowalo im, ze sie nie 3mamy za rece
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Ten klub po kolo Argoasu to Orange... odbywaly sie tam polskie imprezy, ale zawsze byly dymy... psiarnia przy wejsciu wszytskich trzepala i stala z psami, ktore szukaly narkotykow... normalnie cud impreza i na tym sie chyba skonczylo ;]
Ten klub po kolo Argoasu to Orange... odbywaly sie tam polskie imprezy, ale zawsze byly dymy... psiarnia przy wejsciu wszytskich trzepala i stala z psami, ktore szukaly narkotykow... normalnie cud impreza i na tym sie chyba skonczylo ;]
bylem tam na jednej z tych imprez, chyba pierwszej czy drugiej. zadnych dymow nie bylo, policji tez nie...za to alkohol podawano w plastikowych kubkach... przyszedlem z dwoma dziewczynami, polka i hiszpanka...zamawialy jakies malibu i inne takie...wiecie jaka to zenada gdy podaja cos takiego w plastiku? hiszpanka mnie spytala czy to normalne w polsce (w koncu polska impreza)...
jak sobie poslali tak i mieli...ja wiecej tam nie poszedlem...widocznie ci ktorym to nie przeszkadzalo byli bardziej pozadani
a moim skromnym zdaniem najlepszy lokal to żółw (purple turtle).muzyczka zawsze jest dobra a alkohol chyba jeden z tanszych w miescie, a jak ktos lubi basik to na dole graja dj-e czasami.polecam.dobre miejsce
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 08:13
ja sie bawilem ostatnio w reflexie, walkabout i tradycyjnie w branningansach ( jeszcze byla jakas jedna knajpa po drodze po prawej stronie wejscia do walkabout, ale tam bylem tylko na jedno piwko, bo malo miejsca nie ma gdzie poskakac i ogolnie do d...y).
w refleksie jak sama nazwa wskazuje muzyka lata 80, ale poznym wieczorkiem dj zapodaj rowniez i wspolczesne jak ktos sobie zyczy.
w walkabout bylo nawet fajnie, dwupoziomowa dyskoteka, dwa bary, duzy ogrodek, jest gdzie usiasc i napic sie piwa, do tego pracuje tam polski ochroniarz. ogolnie wyskakalem sie az milo!
brannni.. chyba opisywac nie musze, kazdy chyba juz tam byl!
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 20:53
Mialam tam wieczor panienski. Naprawde super zabawa.
Fajny jest tez klub Risa na Friar. Choc dawno nie bylam... Nigdy natomiast nie poszlabym do Brannigans'a, bo, przepraszam, ale za duzo polakow. I nie to ze mam cos przeciwko rodakom, ale wielu uwaza, ze do dobrej zabawy niezbedna jest duza dawka alkoholu i uzywanie niezbyt wyszukanego slownictwa... Nie mowie, ze wszyscy i nie chce nikogo urazic, ale czasami nawet na ulicy wstyd, a co dopiero w pubie.
Medyk napisał/a:
w refleksie jak sama nazwa wskazuje muzyka lata 80, ale poznym wieczorkiem dj zapodaj rowniez i wspolczesne jak ktos sobie zyczy.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 10:08
sealpup napisał/a:
do dobrej zabawy niezbedna jest duza dawka alkoholu i uzywanie niezbyt wyszukanego slownictwa... Nie mowie, ze wszyscy i nie chce nikogo urazic, ale czasami nawet na ulicy wstyd, a co dopiero w pubie.
na nasze szczescie 99% angoli zna tylko angielski :-)