Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
z wielke przyjemnoscia zauwazam, iz coraz wiecej osob gosci na tym serwerze. tak wiec proponowalbym wpisywac kto jest z jakiego miasta (juz wczesniej to ktos zaproponowal ja tylko ponwaiam prosbe) wowczas moglibysmy stworzyc jakas mala lige podworkowa np. w pilke nozna i dokopac tym leszcza z Łodzi coz ty na to Semi???
pozdr
Qdlaty....przytargałem tu swoje kory,ochraniacze i getry co prawda ostatni raz byłem na boisku 5 lat temu , nie było to przyjemne bo zabrała mnie karetka z nogą na drugą stronę , ale od jakiegoś czasu uprawiam jogging tu prośba do wszystkich gdyby ktoś zauważył mnie czołgającego się z wywieszonym jezykiem gdzieś w okolicy Woodley proszę odwieźć mnie do domu - kartkę z adresem mam w kieszeni ortalionu....czarny z napisem Politechnika Szczecińska . Jest lepiej
W każdym razie jestem za...
_________________ I never said I wanted to be God's disciple
I'll never be the one to blindly follow ....
no to juz prawie mamy team ze Szczecina jeszcze tylko Łodziakow zebrac i mozemy pykac.
ps. ja gralem w noge z 7 lat temu a moim jedynym sportem to CS-CZ ale to chyba sie nie kwalifikuje wiec zawodostwa nie bedzie ale amatorszyzne mozna odstawic
pozdr
mam rodzinke we Wroclawiu takze swoj ziom jestes i jak chcesz to mozesz u nas w teamie zagrac , jeszcze niech tylko Lodz sie odezwie i ustalamy termin:)
pozdr
Jeśli udałoby się stworzyć jako taki team możemy zacząć od skopania tyłków drużynom moich kolegów z pracy ....... Pierwsze mecze towarzyskie w historii polskiego futbolu:
Polska - Filipiny
Polska - Tajlandia
Ciekawe jakie wynika obstawia bukmacherzy
_________________ I never said I wanted to be God's disciple
I'll never be the one to blindly follow ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum