Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wlasnie obejrzalem najnowszy teledysk Marilyn Mansona. Jeden z dziennikarzy okreslil ten teledysk jako bardzo kontrowersyjny. Jezeli ten klip jest pojechany to ja juz nic nie rozumiem. Sofcik z delikatna nutka erotyzmu i krwawym deszczem. Przypominam sobie moje imprezy za czasow studenckich i musze przyznac, ze nasze „teledyski“ byly tresciwsze. Roznica polegala na tym, ze nikt z nas nie oblewal sie bycza krwia i nie zabijal dla przyjemnosci. Mansonowi chyba brakuje pomyslow bo to co pokazal nie jest juz interesujace. Zmienil odrobine wizerunek, teraz wyglada jak cywilizowany balwan z przedluzonymi rzesami.
Kawalek nie jest zly i mozna raz na jakis czas posluchac. Brakuje tylko tej dzikiej energi jaka serwowal za dawnych lat.
Sami ocencie
http://www.marilynmanson.de/
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2237 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 8 Maj 2007, 22:23
Hehe ja tam go nie slucham, czasem oblookalem jakis teledysk, czasem cos tam z jego repertuaru wpadlo w ucho ale wydaje mi sie ze ten teledysk i muzyka do niego nie pasuje. Jesli pojdzie dalej w tym kierunku to za kilka lat bedzie pisal muzyke do filmow . Nie obejrzalem jeszcze teledysku do konca, bo moje zawrotne lacze na to nie pozwala, jednak wolalbym aby moj dzieciak nie ogladal jego teledyskow bynajmniej poczatku, oczywiscie dzieciaka nie mam no ale kiedys bede chyab miec ...
Poza tym na tym teledysku to on dla mnie wyglada jak tania prostytutka zarazona hiv ...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 9 Maj 2007, 22:01
nie pozostaje nic innego jak pozyskac kompromitujace informacje na temat przytulasa, poczym przedstawic piszczalce liste ofert stanowisk do objecia po porzuceniu niewoli miskowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum