Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2237 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 5 Luty 2007, 20:57
seMi napisał/a:
Oceniac , jak na wizytowke wystaczy chyba??
Pozostaje tylko sprawa adresu domeny i jakie info ma sie na niej znalesc..jakies sugestie???
Jasiu moze bys cos druknal, juz nie koniecznie wizytowki [jesli chcesz to reszte mozesz zostawic np w malince, pytalem sie w rarytasie, to kobitka powiedziala ze mozna ogloszenie dac, chyba jej lepiej pasowalo niz te wizytowki , znaczy tylko domniewam ] i bysmy zaniesli powiedzmy takie ogloszonko czy nawet te wizytowki do rarytasa? what you think about this mate?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
pani Krysia pozowlila??:))Mam nadzieje ze poczta pantoflowa tez sie bardziej rozpowszechni:)(tak ja sie o tym dowiedzialem) kiedys szukalem jakiejs strony o reading,ale nic nie bylo teraz milo ze cos powstalo )
Logo wyglada bardzo przyzwoicie a i ogloszenia mozna ladne zrobic z tym logo i ciekawy text jakis ja moge zapytac w klubie polskim czy mozna powiesic i w sklepie u hindusa gdzie duzo polakow przychodzi
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum