Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 01:37 Leki z polski
jade za dwa tygodnie do polski na tydzien, jesli komus sa potrzebne jakies leki, zwlaszcza wydawane na recepte, to prosze o kontakt, postaram sie zalatwic i przywiezc do anglii.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 08:20
Medyk, ja to mam nawet pytanie. Dostalam wlasnie z Polski Duphaston, ale jakis dziwny. Ten jest 10, a ja chyba miala 20. Nie wiem bo powywalalam pudelka. I za cholera nie wiem teraz czy brac czy nie, czy brac podwojnie. A od poniedzialku powinnam. w koncu to hormony, chyba nie umre.
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 09:21
sealpup napisał/a:
Medyk, ja to mam nawet pytanie. Dostalam wlasnie z Polski Duphaston, ale jakis dziwny. Ten jest 10, a ja chyba miala 20. Nie wiem bo powywalalam pudelka. I za cholera nie wiem teraz czy brac czy nie, czy brac podwojnie. A od poniedzialku powinnam. w koncu to hormony, chyba nie umre.
Sealpup, Duphaston ma tylko jedna dawke 10mg, 20 tabletek w opakowaniu, wiec nic Ci sie nie pomieszalo, bierz tak jak bralas do tej pory.
Wysłany: 29 Kwiecień 2007, 06:54
Aga, ja potrzebujesz no-spe forte to mam ze trzy opakowania, a tego sie malo uzywa (przynajmniej ja) to moge odstapic. Daj znac.
Medyk: DZIEKI. Naprawde nie wiem dlaczego mi sie wydaje, ze mialam jakies inne opakowanie. Z dugiej strony to dostalam leki od naszej sasiadki w Polsce aptekarki, wiec gdyby byly dwie wersje to na pewno by mi sie zapytala, ktora potrzebuje. Ale spanikowalam... Kurcze, w sumie to zasluglujesz sobie na te pierogi i zal mi Cie biedalku, bo bardzo musza Ci po glowie chodzic skoro ten motyw pojawia sie w kazdym watku.
Wysłany: 30 Kwiecień 2007, 13:55
sealpup napisał/a:
Medyk: DZIEKI. Naprawde nie wiem dlaczego mi sie wydaje, ze mialam jakies inne opakowanie. Z dugiej strony to dostalam leki od naszej sasiadki w Polsce aptekarki, wiec gdyby byly dwie wersje to na pewno by mi sie zapytala, ktora potrzebuje. Ale spanikowalam... Kurcze, w sumie to zasluglujesz sobie na te pierogi i zal mi Cie biedalku, bo bardzo musza Ci po glowie chodzic skoro ten motyw pojawia sie w kazdym watku.
Wysłany: 1 Maj 2007, 06:35
No co Misio, nie wiesz, ze tylko autor watku moze dac punkt "pomogl"? Poza tym Medyk slusznie sie upomnial, pomogl = punkt sie nalezy. A to ze informacja pewnie nikomu innemu sie nie przyda to juz zupelnie inna sprawa. Takze co Cie tak ubawilo, tfu, rozwalilo?
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 1 Maj 2007, 14:55
Jak to misiek, zawsze kudlate mysli ma ;]
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 1 Maj 2007, 17:34
Jaki Ty jestes leniwy! Juz nie pierwszy raz piszesz, ze a to Ci sie tlumaczyc nie chce, a to rozpisywac... Pomysl gdyby tu wiecej takich co im sie nie chce bylo. Wiem, znowu sie czepiam, ale taka moja natura. Poza tym nie mam pojecia co to jest "grobowe" poczucie humoru, ale tez Ci sie pewnie pisac nie chce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum