Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
skoro śię wielu osobom podoba to komuś się też może nie podobać. trzeba było w ankiecie zablokować opcje nie podoba mi się to by nikt nie napisał że mu się nie podoba i wszyscy by byli szczęśliwi.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2237 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 20:50
ale ja nic nie mam przeciwko temu ze sie nie podoba, nie wszystkim musi, chodzi mi o to ze:
najpierw narzekal na forum i caly reading, pozniej jakgdyby nigdy nic udzielal sie aktywnie na forum ktore mu sie nie podoba, no i w koncu wyrazil opinie, ktora i tak juz wszyscy znali, nie wazne znow sie czepiam
PEACE
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
ale ja nic nie mam przeciwko temu ze sie nie podoba, nie wszystkim musi, chodzi mi o to ze:
najpierw narzekal na forum i caly reading, pozniej jakgdyby nigdy nic udzielal sie aktywnie na forum ktore mu sie nie podoba, no i w koncu wyrazil opinie, ktora i tak juz wszyscy znali, nie wazne znow sie czepiam
PEACE
Znaczy się udzielać się może tylko ktoś komu się podoba? To tak co do forum czy ogólnie... np zakazać działalności opozycji...jak się nie podoba to...
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 20:09
tyran!
[ Dodano: 26 Kwiecień 2007, 21:10 ]
i despota!
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
to ja poprosze od 6! tez sie chce wyspac! moze ponarzekajmy jeszcze troche to admin zadziala cos w tej sprawie... jakie straaaszne forum. nic sie nie dzieje. nuda, prosze pana. dialogi kiepskie sa...
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 14:13
Paula poka fote
Misiek gadzino znow mam tego pasqdnego usera, miales mnie wyrozniac, kwiaty kupowac, upominkami raczyc a Ty co??
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 14:46
W tych niepewnych i szybkich czasach niestety trzeba...
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 1 Maj 2007, 15:32
Gdybys tylko nie nosil tych string..
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 3 Maj 2007, 12:40
Pewnie chciales zmyc plamy po korektorze...
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 8 Maj 2007, 14:12
Omg, nie kaman?
Cytat:
- Po czym poznać, że blondynka używała komputera?
- Po śladach korektora na monitorze.
Tera jasni?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum