Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 19 Luty 2007, 10:28 Jakiego wynalazku Wam w życiu brakuje?
Pewnie większości marzy się maszynka która samoistnie drukuje pieniądze i usuwa choroby, nieszczęścia itp. Czasami marzę o maszynie która mogłaby zatrzymać czas, bo są takie momenty żeby powiedzieć "chwilo trawaj jesteś piękna". A co Wam w życiu by się przydało ?
ja bym chciala robota, ktory pomagalby mi w domu i na zakupach, mogl robic remonty i naprawiac to co sie zepsulo i jeszcze jakby przy okazji zarabial to byloby super
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
ja bym chciala robota, ktory pomagalby mi w domu i na zakupach, mogl robic remonty i naprawiac to co sie zepsulo i jeszcze jakby przy okazji zarabial to byloby super
veranda napisała
ja bym chciala robota, ktory pomagalby mi w domu i na zakupach, mogl robic remonty i naprawiac to co sie zepsulo i jeszcze jakby przy okazji zarabial to byloby super.
Nie tylko roboty potrafią takie rzeczy, znam kilka osób do których tan opis idealnie pasuje.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 19 Luty 2007, 17:41
Ja chcialbym miec piersi, bawilbym sie nimi caly dzien bez urazy
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 20 Luty 2007, 19:01
Przepraszam, ze w tym topicu, ale wlasnie zauwazylem, ze mam wyedytowanego syga przez jakiegos admina. Jezeli ktos bierze sie za cos takiego, to prosilbym o pma z wyjasnieniem. A jezeli nie, to prosze mi tu napisac, co zlego zawiera wyrazenie: Blow me. Wg mnie tlumaczenie tego brzmi: ssijcie. Dlatego nie widze w tym nic nielegalnego.
Ps. Zaraz ktos przytoczy punkt 6 regulaminu: "Zespół portalu zastrzega sobie prawo do usuwania treści bez jakiegokolwiek ostrzeżenia, o których mowa w pkt 3 i 4 regulaminu."
Nie chodzi mi o ostrzezenie, tylko wyjasnienie po fakcie ;p
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Ostatnio zmieniony przez Jędrulez 20 Luty 2007, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Luty 2007, 19:05
Semik Ci wyedytowal wczesniej posta i wstail info zebys zmienil, ja wczoraj zmienilem podpisik...
Przeczytaj regulamin, nie wszystkim to sie moze podobac , tyle w tym temacie i nie ma co sie tu rozpisywac.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Wysłany: 20 Luty 2007, 19:08
Nie no rozumiem, ze okreslenia typu f***, a**, p**** moga kogos razic, ale takie niewinne ssijcie nie powinno nikomu robic krzywdy. Panowie i Panie, mohery zostawmy w polsce...
Edyta: Zmienilem na bardziej moherowe.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum