Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 27 Marzec 2007, 19:52 Jak to jest z tym forum :)?
Bylem dzis zaniesc wizytowki do Malinki i Rarytasa i tym razem poprosilem zeby nakleili je na szybach, co by wiecej osob moglo to zobaczyc, oczywiscie oba sklepy sie zgodzily bez najmniejszego problemu. Ale probowalem w Rarytasie z mila Pania troszke pogadac i sie zapytalem czy zagladali na to forum. Odpowiedziala, ze ktos zagladal i tu cytat "nic ciekawego" , wiec jak to jest tak naprawde ?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Mi sie wydaje, ze stronka moze nie byc ciekawa dla niektorych z prostego powodu - jest to tylko i wylacznie forum ... i niekazdego to zadowala ... Mnie w zupelnosci .. ale pewnie ludzie licza na cos wiecej ... Hm moze z czasem ?:) Tak mi sie wydaje ...
_________________ Niebieski do gRobowej deski!! Ruch Chorzow, die Macht!!:)
"nic ciekawego" , wiec jak to jest tak naprawde ?
wiesz moze nic nie znalezli dla siebie, ja tam lubie znac opinie innych na pewne tematy i wlasciwie to z nudow je sobie czytam i czasami sie wypowiem a jak juz sie wypowiem to ciekawi mnie dalszy ciag dyskusji i troche to wciaga jak by nie bylo
moim zdaniem trzeba to po prostu lubic. Ja osobiscie nie lubie korzystac z chatow i konmi mnie sie do tego nie zaciagnie. Fora to inna sprawa, korzystam z kilku i czesto tam zaglądam. Nie każdy to jednak lubi. Nie kazdy lubi sie wypowiadac, sledzic dyskusje... kwestia preferencji
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 28 Marzec 2007, 19:01
Nie kazdy lubi klepanie w klawiature o d... Maryni (przez wiekszosc czasu). I, uprzedzajac komentarze, nie jest to zlosliwosc czy ironia, ot opinia. Pytasz - masz.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 28 Marzec 2007, 21:48
Forum jest bardzo ciekawe i mam nadzieje poznac tu milosc mojego zycia i jej mame.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 356 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 28 Marzec 2007, 22:27
Podoba mi sie. Sam udzielam sie na jeszcze moze dwuch forach ale to bedzie mi chyba najblizsze ze wzgledu na to, ze jest o miescie, w ktorym mieszkam. Ja czytam topiki od deski do deski zeby miec rozeznanie w temacie. Nie zalamuj sie jedna niedoinformowana kobiecina. Glowa do gory i go ahead.
Π
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Wysłany: 29 Marzec 2007, 13:32
Zrobmy sobie wszyscy lobotomie
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wiek: 29 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 53 Skąd: Wierchomla
Wysłany: 29 Marzec 2007, 21:57
Jest spoko! Tylko z tym czasem troche krucho... Wiekszosc jest zabiegana i ciagle gdzies sie spieszy... Fajnie jest wiedziec co sie dzieje i udzielic info o czyms co sie wie.. Moim zdaniem jest ciekawie.
Wysłany: 30 Marzec 2007, 14:59
I tam, trzeba ta bude troche rozruszac
I kiedy bedzie dzial z fotami? Chcialbym zobaczyc ryjek Miska Przytulasa, bo na avacie jest troche niepodobny
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 30 Marzec 2007, 16:14
Jędrulez napisał/a:
I kiedy bedzie dzial z fotami? Chcialbym zobaczyc ryjek Miska Przytulasa, bo na avacie jest troche niepodobny
Nieeee no spoko, mozna to zorganizowac, ale niby jak to ma wygladac, jako osobne forum, w jednym temacie, czy wrzucic to gdzies na osobne serwery? Jesli chcecie to nie ma problemu... A moze by to tak na portalu zrobic?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Chcialbym zobaczyc ryjek Miska Przytulasa, bo na avacie jest troche niepodobny
Popieram Jędrulez!!
a tak serio to lubię to forum chociaż odkąd jestem w Polsce to nie mam za bardzo możliwości tak aktywnego udziału jak wcześniej..wrócę-nadrobię
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Wysłany: 30 Marzec 2007, 19:10
Misiek: Poruszaj glowka, to zrobimy: reading.fotka.net
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 30 Marzec 2007, 22:06
Misiek Przytulas napisał/a:
Nieeee no spoko, mozna to zorganizowac, ale niby jak to ma wygladac, jako osobne forum, w jednym temacie, czy wrzucic to gdzies na osobne serwery? Jesli chcecie to nie ma problemu... A moze by to tak na portalu zrobic?
popieram, zrob to tutaj, na portalu. dodaj kolejny dzial w ktorym bedziemy wklejac zdjecia
tylko znajc rzeczywistosc polowa bedzie z netu
wiec moze odrazu jakas selekcja, komisja rekrutacyjna
ja sie pisze na czlonak
[ Dodano: 30 Marzec 2007, 23:10 ]
Jędrulez napisał/a:
Zrobmy sobie wszyscy lobotomie
jedrulez, ktory lobus i jakiego narzadu bedziesz sobie wycinal?
chetnie przyjme , niezly interes moze byc z tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum