Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Strona Główna
 Portal  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album  Chat  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Misiek Przytulas
10 Czerwiec 2007, 21:04
Jak sie teraz podoba?
Autor Wiadomość
Misiek Przytulas 

Imię: Emil
Wysłany: 4 Luty 2007, 12:30   Jak sie teraz podoba?

Nowy skin i logo? :)
Zamysl logo byl inny, moze zostanie jeszcze zmienione, ale czekam na opinie :) aktualnego wygladu

seMi 

Wysłany: 5 Luty 2007, 15:49   

Kwestia przyzwyczajenia^^ :x

Misiek Przytulas 

Wysłany: 5 Luty 2007, 16:24   

Ty dziadzie :) ! i Ty chcesz JM dostac? NEVER :P !
Zrob lepsze :> !

a emotikonki fajne :) ? dorzuce jeszcze pare dzisiaj, sa juz na serku ale trzeba je dopisac...

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

agaton 

Wysłany: 6 Luty 2007, 09:02   

qrcze nie wiem jak inni ale ja sie troche gubie...pewnie ze sprawa przyzwyczajenia ale w pierwszej chwili te zolte napisy sa na prawde slabo rozroznialne i ciezko przeczytac czy chocby znalezc chocby "odpowiedz" do posta...i to nie wynik wady wzroku ani przepicia :)

Misiek Przytulas 

Wysłany: 6 Luty 2007, 13:11   

agaton napisał/a:
qrcze nie wiem jak inni ale ja sie troche gubie...pewnie ze sprawa przyzwyczajenia ale w pierwszej chwili te zolte napisy sa na prawde slabo rozroznialne i ciezko przeczytac czy chocby znalezc chocby "odpowiedz" do posta...i to nie wynik wady wzroku ani przepicia :)

Widzisz to moze tez zalezy jak czesto ktos sie porusza po forach, sprobuj sobie przelaczyc na jeden czy dwa dni na styl subSilver i sie przyzwyczaic do umiejscowienia przyciskow i innych, a buttony, nowy temat i odpowiedz postaram sie jakos zmienic jak znajde chwilke czasu i dopadne jakas ciekawa czcionke, moze dzis bo mam wolne :)

agaton 

Wysłany: 6 Luty 2007, 17:48   

to nie chodzi o to... zasadniczo w ogole nie korzystam z czatow a jedynie z forow dyskusyjnych, sadze wiec ze poruszam sie po nich ze spora swoboda... jednakze (nie jest to krytyka lecz zwykle spostrzezenie) dobor czcionki powoduje zlewanie sie tych zoltych napisow... przed chwila przygladalem sie np napisowi email... jest na prawde nieczytelny :(

jesli (albo raczej kiedy) forum sie rozwinie sporo osob bedzie wchodzilo na nie tylko od czasu do czasu... dla nich nie bedzie to kwestia pamietania gdzie co jest...

kolejna sprawa...moze przydaloby sie umiescic przycisk "wyslij" gdzies blizej okna wpisywania wiadomosci... troche by to ulatwilo zadanie :)

Misiek Przytulas 

Wysłany: 6 Luty 2007, 17:59   

agaton napisał/a:
to nie chodzi o to... zasadniczo w ogole nie korzystam z czatow a jedynie z forow dyskusyjnych, sadze wiec ze poruszam sie po nich ze spora swoboda... jednakze (nie jest to krytyka lecz zwykle spostrzezenie) dobor czcionki powoduje zlewanie sie tych zoltych napisow... przed chwila przygladalem sie np napisowi email... jest na prawde nieczytelny :(

No tak, ale wez pod uwage, ze jest to gotowy skin do phpbb by przemo i takie buttony byly orginalnie, przyznam szczerze ze w pierwszym momencie tez nie moglem sie przyzwyczaic ale to dlatego ze konfigurowalem to forum w skinie subSilver czy jak on sie tam zwie, oczywiscie butony mozna przerobic, nie widze w tym najmniejszego problemu. Rowniez jesli chcesz mozesz sam je zrobic i jesli beda spoko to sie je podmieni.

agaton napisał/a:
jesli (albo raczej kiedy) forum sie rozwinie sporo osob bedzie wchodzilo na nie tylko od czasu do czasu... dla nich nie bedzie to kwestia pamietania gdzie co jest...

Hmmm, z tego co widze, osoby ktore sie rejestrowaly ostatnio wchodza na to forum regularnie, z malymi wyjatkami osob, ktore po rejestracji w ogole jeszcze sie nie zalogowaly :] , oczywiscie kwestie buttonow przyjalem do wiadomosci i popracuje nad nimi w miare mozliwosci i dostepnosci czasu, tak samo poprawy wymagaja ikony tematow i systemowe...

agaton napisał/a:
kolejna sprawa...moze przydaloby sie umiescic przycisk "wyslij" gdzies blizej okna wpisywania wiadomosci... troche by to ulatwilo zadanie :)

Hmmm... No nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie przycisk wyslij jest powiedzmy 4cm ponizej tego tekstu ktory pisze :) , moge nawet zrobic screena ;) i Ci pokazac :)

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

agaton 

Wysłany: 7 Luty 2007, 07:44   

mowisz o "szybkiej odpowiedzi" jak mi sie wydaje...gdy zas zamiast tego wejdziesz w "odpowiedz" masz okno wpisywania tekstu potem sporo innych rzeczy a dopiero potem "wyslij"

nie chce sie czepiac, to po prostu takie uwagi ktore sie nasuwaja w czasie korzystania...

i jeszcze tylko tak w ramach poboznych zyczen...mam nadzieje ze uda sie troche rozkrecic forum a wtedy pojawia sie tez osoby ktore nie beda sie zbytnio udzielaly a pojawiac sie beda raz na jakis czas aby na przyklad spradzic ogloszenia... o takich wlasnie osobach mowilem :
)

Misiek Przytulas 

Wysłany: 7 Luty 2007, 16:08   

No dobra, to ja juz sie pogubilem o czym mowimy :) , "odpowiedz" mam pod wszystkimi postami nad oknem wpisywania nowej wiadomosci, po wcisnieciu opowiedz zostaje przekierowany do nowej strony z oknem do wpisania tresci wiadomosci i moze fakt tu jest kilka rzeczy po drodze, zeby dotrzec do "wyslij" ale na chwile obecna nic na to nie poradze, bo nie zaglebialem sie w to bardziej i mysle ze tu juz by trzeba bylo zmienic kod php, gdzie siebie jakos w tej roli nie widze ;)

agaton 

Wysłany: 8 Luty 2007, 09:07   

wlasnie tak... wlasnie o tej nowej stronie mowilem :)

fajnie jest ze jest tez owa "szybka odpowiedz" pod lista postow jednakze gdy chcemy np zacytowac rozmowce mamy to przekierowanie... ale moze masz racje i jest to kwestia przyzwyczajenia...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi