Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 01:40 Ja musze miec cos z glowa
Siedzialem 3.5 godziny zeby zrobic ladne ikonki przegladarek i systemow [poprzednie byly marne] , tych co wyswietlaja sie w statystykach i w postach u kazdego z nas [z jakiego systemu i przegladarki korzysta dany uzytkownik], a i tak pewnie nikt nie zobaczy roznicy...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 10:06
Chwalisz sie, czy zalisz?
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 10:12
Oczywiscie ze chwale, nie ma powodu aby sie zalic, mam zryty beret i dobrze mi z tym .
Ale jak zapytasz Piszczaleczki, to pewnie bedzie miala odmienne zdanie w tej sprawie ...
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 10:21 Re: Ja musze miec cos z glowa
Cytat:
Siedzialem 3.5 godziny... a i tak pewnie nikt nie zobaczy roznicy...
Przytulic Cie Przytulasie ?
Ps. Z babami nie zadzieram.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 10:31
Spamerem mial byc medyk
Wolalbym zielen, pasilo by do avata.
Nicka tez moglbys mi na zielen pokolorowac. Masz kredki?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Oczywiscie ze chwale, nie ma powodu aby sie zalic, mam zryty beret i dobrze mi z tym .
Ale jak zapytasz Piszczaleczki, to pewnie bedzie miala odmienne zdanie w tej sprawie ...
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 10:45
Browar? Myslalem, ze Ciderkami sie Misu raczy
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 16:01
Misiek Przytulas napisał/a:
Siedzialem 3.5 godziny zeby zrobic ladne ikonki przegladarek i systemow [poprzednie byly marne] , tych co wyswietlaja sie w statystykach i w postach u kazdego z nas [z jakiego systemu i przegladarki korzysta dany uzytkownik], a i tak pewnie nikt nie zobaczy roznicy...
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 09:08
ja widze i to duza , ale jesli ktos nie zwracal na to uwagi to nie zobaczy zadnej, nie chce mi sie kombinowac zeby pokazac, bo znow mi zejdzie godzina...
A zauwazyles ze sie zmienila czesc przyciskow? Np profil, edytuj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum