Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 31 Marzec 2007, 09:23 Integracyjne Piwko
Wczoraj z Powers'em wstepnie ustalilismy, ze w poniedzialek zrobimy jakies lightowe, integracyjne piwko, ale tak leciutko, zeby Powers mogl autem wrocic do domu, no chyba ze ktos sie bedzie chcial sponiewierac to prosze bardzo .
Piwko odbylo by sie o 19:00, zbioreczke mozna zrobic w jakims miejscu np. obok glownego wejscia do Oracla i stamtad gdzies sie wybrac, w zaleznosci jak liczna grupa przybedzie .
Dodatkowo jesli ktos by chcial odebrac lub zobaczyc drukarke o ktorych pisal Powers to mozna by to rowniez zrobic w poniedzialek i podejsc do mnie na 18:00.
Ktos reflektuje w ogole ?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
chetnie bym sie wybrala ale jak narazie to moge chodzic tylko do klubu Polskiego i to tylko w nidziele jak otwieraja bo wtedy najmniej ludzi i nie pala az tak,a moge tam z dzieckiem byc
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 31 Marzec 2007, 23:09
Hmmmm, to czyli co? O 19:00 przed glownym wejsciem do Oracla moze byc, tym obok ktorego jest kwiaciarnia? Napiszcie mi na Priv kto sie zjawi to napisze ile osob bedzie i moze ktos dolaczy, a zdecydujemy na miejscu gdzie pojdziemy, wstepnie juz mozecie cos ustalic, bo ja sie na klubach tu w ogole nie wyznaje.....
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 31 Marzec 2007, 23:21
A ja mam jeszcze jeden pomysl na Piwko Copy Party , kazdy kto ma jakis mobilny sprzet, czyli jakiegos laptopka np, moglibysmy sie spotkac u mnie na piwku ktoregos dnia w kilka osob, podpiac wsio pod wifi i udostepnic jakies folderki po wifi, jak nie ma wifi to mam 4 porty LAN, wiec moglo by byc fajowo , co Wy na taki pomysl?
Wysłany: 1 Kwiecień 2007, 08:44
No ja z Powersem, mozemy w poniedzialek i tak jak wspomnialem, to nie bedzie az tak zeby sie strasznie sponiewierac, tylko delikatnie i zeby sobie pogadac ...
Piszczaleczka tez chyba bedzie a pracuje w poniedzialek.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 1 Kwiecień 2007, 09:49
chetnie bym sie wybral na to piwko, ale w poniedzialek pracuje do 22:00, a znajac angielskie zwyczaje o 23 wyszyscy sie zmyja do domu bo bar zmkna. nawet dojechac nie zdaze
Wysłany: 2 Kwiecień 2007, 15:47
OK, Powers bedzie u mnie kolo 17, wiec piwko jak najbardziej sie odbedzie, to zrobmy zbioreczke o 19 przy kwiaciarni pod glownym wejscie do Oracla i zobaczymy co sie stanie , znaczy czy ktos przyjdzie, wtedy pomyslimy gdzie sie udac.
Zapomnialem dodac, ja bede w czarnej kurtce i czarnych butach.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 4 Kwiecień 2007, 13:40
W poniedzialek robie klatkie
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum