Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 30 Marzec 2007, 19:38
Widzisz to jest tak, ze to Ty nadinterpretujesz moje posty. W zadnym z nich nie napisalem obrazliwego slowa, a ze Twoja wyobraznia robi to za mnie.. co poradze I nie, nie obrazam wszystkich, generalizujesz.
No i kolejna interpretacja. Pozwolmy zatem sobie na to samo. Twoj nick sugeruje wyraznie, ze przestales utozsamiac sie z ojczyzna, wrecz wstydzisz sie kraju, z ktorego pochodzisz, gardzisz nim, odkad funt pojawil sie w twojej kieszeni. No chyba, ze Polska jest wyspą..
Misiek: Zbanuj mnie
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 31 Marzec 2007, 08:45
sluchajcie pilnie szukam pokoju w zachodnim Reading/Tilehurst jesli macie jakis namiar dajcie mi prosze znac.
PS
przytulas wiem ze to nie miejsce na ogloszenia, ale czatowisko to najbardziej poczytne miejsce na tym portalu, wiec badz tak laskaw i nie usuwaj tego postu przez jakis czas.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 31 Marzec 2007, 09:10
No OK, z tym ze po to zrobilem miejsca na ogloszenia, zeby wlasnie tego typu przypadkowe posty nie walaly sie po innych forach i zeby zainteresowani mogli szybko znalezc to czego potrzebuja, wybacze Ci i tym razem zostawie , ale nastepnym razem nie ma zmiluj ...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum