Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 1 Kwiecień 2007, 11:02 gdzie najlepiej kupic komputer
sluchajcie, chce kupic sobie laptopa, ale nie mam pojecia gdzie w reading mozna to zrobic, bylem w dwoch sklepach ale wybor nie byl zbyt duzy, piec laptopow na krzyz, nie ma z czego wybrac.
czy jest tu sklep w stylu polskiego media markt, gdzie bylby w miare duzy wybor sprzetu?
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 10 Skąd: reading
Wysłany: 4 Kwiecień 2007, 11:54
seMi,
a może wiesz gdzie mozna naprawic laptopa, bo tutejsi naprawiacze angielscy stwierdzili, ze padla plyta glowna i chca duzych pieniedzy za naprawe. A ja mam jeszcze nadzieje, ze to tylko jakis element wymienny tej plyty, tylko im sie bardziej oplaca wymienic cala. Jesli cos na ten temat wiesz, to daj, prosze, znac.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 4 Kwiecień 2007, 12:09
krys napisał/a:
a może wiesz gdzie mozna naprawic laptopa, bo tutejsi naprawiacze angielscy stwierdzili, ze padla plyta glowna i chca duzych pieniedzy za naprawe. A ja mam jeszcze nadzieje, ze to tylko jakis element wymienny tej plyty, tylko im sie bardziej oplaca wymienic cala. Jesli cos na ten temat wiesz, to daj, prosze, znac.
Plyta glowna to chyba raczej nie ma elementow "wymiennych", w zwyklych pecetach mozna np przelutowac kondensatory jesli spuchly, ale w lapciaku, to wszystko pewnie jest super mini... Mozemy sie kiedy umowic na piwko i go obejrzec jak bede mial wolne.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie wiem ile krzykneli ci za naprawe(prawdopodobnie okolo 200 funtow)..rozejrzyj sie na poczatku na ebay...plyty glowne do lapciakow wachaja sie od 50-150...sam naprawialem swojego...ale to monotonne i czasochlonne, pozatym nieoplacalne dla mnie:] , serwisow jakotakich niestety nie znam bo robie wszystko sam ...wiem mianowicie tylko o jednym na Oxford Rd naprzeciwko Pizza Hut..na poczcie, moze to pomoze
A Miska to nie sluchaj bo on wie tylko do czego sluzy myszka
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 4 Kwiecień 2007, 13:04
Comp... Care = To jest chyba to o czym mowisz na Oxford. Osobiscie polecam, kupowalem tam obudowe, wypasna, wszystko swieci, 30£. W dodatq jeden pakol, ktory robi na zapleczu zobowiazal sie pomoc mi zlozyc kompa do qpy za free. Pozniej cos mi nie gralo, pojechalem do nich jeszcze raz, popatrzyl, poprzekladal, zadzialalo, oddal i powiedzial ze nic sie nie nalezy.
Nie polecam sklepu na cemetary junction, kolo pizzeri Tops. Zdzieraja ile wlezie, za sciagniecie sterow do lapa krzykneli qmplowi 20£. Znalalzem je w 5min na neci.
Misiek: to jeszcze nie ten normalny post, ssij marmolado
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Comp... Care = To jest chyba to o czym mowisz na Oxford.
Nie to mam na mysli...chodzi o poczte naprzeciwko Pizza Hut , Focus , Currys na koncu Oxford Rd, przy nowych blokach ( Winslet Place-mieszkalem tam 3 lata )..Serwis jest na poczcie
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 4 Kwiecień 2007, 15:32
Daj mu chwile, na zluzowanie posladow i wtarcie kremu na zmarszczki ;]
W kazdym razie na Oxf Rd, mniej wiecej za lidlem 2 przystanki 17tki, albo i 3 jest taki sklepik.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 5 Kwiecień 2007, 22:23
Ja sie na PC world delikatnie zawiodlem kupilem od nich kompa jakies 4 miechy temu i wczoraj mi padl calkowicie, w sumie nie wiem co sie stalo niebieski ekran z numerami bledow cokolwiek chce zrobic jest to samo nawet probowalem system przeinstalowac i tez lipa.
Wiec zawiazlem do Pc worlda tam uprzejmy pan powiedzial po zbadaniu kompa, ze prawdopodobnie jakiesc czesci sa do wymiany a teraz sa bardzo busy i moga najwczesnie wziac kompa za 2 tygodnie. Nie ma to jak dbac o klienta.
Proponuje sie zastanowic nad Pc world bo obsluga klienta jest bardzo wydluzona w czasie...
Osobiscie polecam Della .Mam Latitude X300..rzucam tym caly czas i sie nie psuje..Jesli sie skusisz na uzywke z ebaya, w ofercie posiadam na sprzedaz dodatkowa baterie (podwojna zywotnosc 7h chyba) plus nagrywarke DVD..No sprzet jak marzenie ..torrent zasysa 24h na dobe
Wysłany: 12 Kwiecień 2007, 10:00
Moj tata mi kupil pcetka biurowego i za nic nie chce karta graficzna nowa wejsc... Ma ktos jakies namiary na jakis porzadny komp o przyzwoitej cenie? Chodzi mi o adres sklepu albo ktos odda swoj:P. taki pod gothica 3 albo nfs'a nowego na srednie lub full detale?
Widziaem ostatnio ogłoszenie - Oddam Deep Blue w dobre recę pod warunkiem, że wygrasz z nim w szachy. Jedna partia i odpalisz wszystkie NFS'Y jednocześnie.
Ghotic będzie do tego stopnia realny, że zmoczysz się w nocy.
... jakby Ktos z was szukał Laptopa na sprzedaż to Ja mam 2 Dell'e za małe pieniadze
LATITUDE D 600 i Latitude D 500 : Pentium M 1.6 Ghz, 1 GB Ram , Wi-fi DVD/CD-RW Combo, + Oryginalna torba DELL'a z ładowarką
w razie czego moje gg : 838121 Fotek sie nie da dodac niestety takze jakby ktos chcial zobaczyc te cuda to tez na gg albo maila najlepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum