Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Kurcze nadal nie mam sie gdzie ostrzyc, babeczka do ktorej dostalem telefon ma wolny termin dopiero po 4 kwietnia, a ja potrzebuje fryzjera na juz!!!
Sorki że nie udało ci się do niej wcześniej dostać. Jest ona zdolną dziewczyną dlatego ma tylu klientów. Nie wyrzucaj do niej tel bo warto się kiedyś wybrać. Może następnym razem?!
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 23 Marzec 2007, 17:51
Tola napisał/a:
no coz, strasznie mi ciebie szkoda Medyk.gdyby ci wszyscy,co znaja jakis numer do fryzjera naprawde chcieli ci pomoc,to juz dawno bys byl lysy jak "kolanko"(bo numer bys dostal na PRIVA).Ale najwidoczniej ludziom sprawia wieksza przyjemnosc poprzyczepiac sie do administratora(chyba tylko z powodu,ze jest administratorem).A to,ze nadal nikt ci nie wyslsl numeru????...no coz to chyba swiadczy o tym jak bardzo chcemy sobie pomagac.Znasz takie przyslowie "krowa,ktora duzo ryczy ,malo mleka daje".Wszyscy nagle chca poprawiac FORUM.kazdy ma jakies ALE I OLE! A ja sie pytam prosze panstwa gdzie byliscie rok,dwa czy trzy lata temu?dlaczego nie wprowadzaliscie swoich super pomyslow do tej pory?!Przyjechal sobie facet pare miesiecy temu,zrobil forum i ????...trzeba mu pokazac kto tu rzadzi!!!!!!. Jesli komus nie odpowiadaja zasady,moze zalozyc sobie inne.rowniez chetnie je odwiedze,bo interesuje mnie jak to jest bez zasad i planu hehe.czy to tak naprawde ciezko zrozumiec,zeby cos funkcjonowalo musi miec tzw."rece i nogi"czyli musi opierac sie na jakis zasadach.a zasady z reguly ustala WREDNY ADMIN.NIESTETY.HEHE
Zaraz sie podzielicie na tych co lubia admina i na tych co go nie lubia...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 23 Marzec 2007, 17:57
tylko mi cholera tego fryzjera trzeba na juz! misiek cos mi marudzil tam na priwie o jakims na [kurde co ja Ci pisalem na priv dopiero i w watku o "Uslugi - temat bez konca" - Misiek], bede musial tam zajrzec.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 24 Marzec 2007, 21:03
ja tam nie mam problemu, zawsze jade krotko i tyle , z tym ze mnie rozwala, bo tu np nie wykonczaja maszynka "brzytwa" [ale to brzmi ], takie detale a jednak mi tego brakuje, choc zapewne bardziej higieniczne...
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
a ja tam mam swoją maszyneczkę sam się strzygę same zalety nigdy nie jestem rozczochrany, nie potrzebuje grzebienia, szamponu tez nie bo i po co na łysą głowę.
oprócz tego w kieszeni zostaje.
polecam wszystkim.
Zauważyłam że bardzo wielu mężczyzn z polski zaczyna golić główki. Z wygody, z materializmu czy nie potrafią wytłumaczyć fryzjerowi jaką chcą fryzyrkę?! Wiele osób w polsce które nosiły normalne fryzurki goli się tutaj na zero??
Ostatnio zmieniony przez *Nikita* 24 Marzec 2007, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 24 Marzec 2007, 22:32
*Nikita* napisał/a:
Z wygody, z materializmu czy nie potrafią wytłumaczyć fryzjerowi jaką chcą fryzyrkę?
wszystko na raz pewnie
choc mnie te 9 funciakow za fryzjera jeszcze jakos nie boli, aczkolwiek w porownaniu z polska 13zl to jest zajebista roznica , no ale zycie inne, wiec nie ma sie co dziwic.
Sądzę że nie chodzi o cenę ale każdy w polsce miał swojego fryzjera do którego chodził i nie musiał tłumaczyć jaką chce fryzurkę. Mężczyżni tutaj (nie wszyscy ale większość) nie przywiązują takiej uwagi do fryzury jak w polsce. Golą się na zapałkę z wygody i tyle, a nie dla mody itp...
ja to mazę zeby módz chodzić do fryzjera, na łyso wygodnie ale przydały by się jakieś zmiany co jakiś czas no ale cuż natura nie jest łaskawa dla wszystkich więc co jakiś czas biorę maszynkę i strzygę to co tam jeszcze gdzie niegdzie wyrosło. lepiej być łysym niż wyglądać jak wyleniały jeż.
choc mnie te 9 funciakow za fryzjera jeszcze jakos nie boli, aczkolwiek w porownaniu z polska 13zl to jest zajebista roznica
I dalej muwisz o pieniadzach. Mialem racje. Za to tez dostane ostrzezenie, Co?
Nie krepuj sie. Mlodosc wybacza bledy.E... WYLUZUJ . Wszedles miedzy wrony, musisz krakac tak jak one'
Wysłany: 25 Marzec 2007, 11:04
po pierwsze primo, nie da sie nie mowic o pieniadzach w zyciu bo wszystko kosztuje
po drugie primo, teraz nie bedzie zlituj, ostrzezenia beda dla wszystkich i jesli dostaniesz nastepne bedziesz mogl tylko czytac forum.
po trzecie primo, wez pod uwage ze permban wiaze z IP wiec w Twoim przypadku, moga byc nieslusznie zablokowone 2 osoby.
po czwarte primo, skor tak juz sobie wypominamy to "muwisz" pisze sie przez "ó", taka mala zlosliwosc tym razem z mojej strony
nie chce mi sie juz kontynuowac tych tematow, bedziesz sie czepial - bedzie 1/3
dopiero teraz po adresie chyba zajarzylem kim jestes
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 25 Marzec 2007, 15:20
*Nikita* napisał/a:
tylko nie mów mi że byłeś u pani E....?!
Porażka.
nie wiem jak sie ta pani nazywala, wlosy mi spieprzyla, nie pojde tu juz za cholere do fryzjera, w maju jade do polski tam sie ostrzyge, a poki co bede chodzil zarosniety
Wysłany: 25 Marzec 2007, 16:05
Cytat:
Niewazne, ta rozmowa jest po prostu bez sesu i nie na temat.
no ale sami z rafalem prowokujecie te rozmowy [to on skomentowal mojego posta], a pozniej piszecie ze jest nie na temat, ja wiem ze jest nie na temat...
no ale sami z rafalem prowokujecie te rozmowy [to on skomentowal mojego posta],
no właśnie to on skomentował i nie obwiniaj mnie o to co on robi. Jesteśmy zalogowani jako dwie różna osoby a nie jedna. Nie szukam problemów i proszę mnie nie wiązać z Rafalem. To co on ma ci do powiedzenia to jego sprawa. Zgadzam się z nim ale nie mam zamiaru tego opisywać. Moje odpowiedzi nie mają żadnego podtekstu piszę to co myślę nikogo nie obrażając. To też jest złe?! Te rozmowy po prostu nie już męczą, wiec uznaję temat za zakończony.
[ Dodano: 25 Marzec 2007, 18:04 ]
Medyk napisał/a:
nikita a gdzie sie strzyglas jak mieszkalas w lodzi?