Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 21 Marzec 2007, 19:21
Zeby nie bylo, moge tez sie dorzucic, zwlaszcza ze z tego co sie orientowalam to nie sa to zawrotne sumy. No chyba, ze Wlasciciela ciut naciagnieto...
rafaluk napisał/a:
czesto gadasz o pieniazkach wiem ze w moto duzo nie placa. wiec doloze ci do serwera tylko powiedz ile placisz rocznie a ja sie doloze, ale placac czesciowo za serwer chce miec pelen dostep do niego
W regulaminie nie wspomniano o tym że można karać użytkowników forum(ostrzeżenie lub usunięcie konta) za to że ktoś stwierdza fakt lub opisuje prawdziwą sytuacje, miejsce lub zdarzenie (które miały lub mają miejsce) zgodnie z prawdą.
Tym bardziej, gdy ktoś proponuje komuś szczerą pomoc (finansową itp…)
wypadało by wpierw zapytać czy jest potrzebna, ..... po drugie jesteś "gościem" i obowiązują Cię pewne zasady ....zwłaszcza kiedy zwraca się do Ciebie z prośbą admin/właściciel ..... wręcz nie wypada odmówić............
prawda ?
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 22 Marzec 2007, 00:07
rafaluk napisał/a:
nie wydaje mi sie zebym przekroczyl jego goscinnosc. Pisal ze placi z wlasne kieszeni i to niemalo ( tak wynikalo z wypowiedzi ) zaproponowalem ze doloze do oplat za server, wkoncu z niego kozystam, ale on jest za dumny i dostalem ostrzezenie. Czy cos w tym zlego. Oferowanie pomocy?
1. Ja uwazam ze zaczales w pewien sposob ze mnie szydzic, nie podobalo mi sie i tyle, powiedzmy iz mozna sie doczepic, ze Sealpup tez powinna dostac ostrzezenie, ok byc moze, ale ona nie byla tak zlosliwa jak Ty. Kazde forum ma swoje zasady i swojego administratora lub administratorow, ktorzy ustalaja zasady i wymagaja ich przestrzegania. Jesli Ci to przeszkadza nie korzystaj z forum, proste...
2. Tak jak powiedzialem wczesniej nie chce aby ktokolwiek placil za korzystanie z forum chyba ze bedzie mial gest, ale nie gest w rozumieniu Twoim.
3. Ty nie korzystasz z serwera tylko z serwisu jaki jest na nim zainstalowany, zaden uzytkownik nie ma uprawnien do robienia czegokolwiek z serwerem jak i jego konfiguracja.
4. Nie oferowales mi pomocy, bynajmniej ja sobie nie przypominam, jedyna osoba, ktora oferowala mi bezinteresownie pomoc to Kuh.
5. Jesli nie odpowiada Ci styl prowadzenia tego forum - nie loguj sie wiecej...
6. Oczywiscie kazde naruszenie regulaminu bede karal ostrzezeniami, jesli nadal ktos nie wie o co chodzi z ostrzezeniami zapraszam do lektury FAQ.
7. Temat zrobil sie nudny i trudny, nie chce sie z nikim klucic, wiec go konczymy...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 22 Marzec 2007, 22:19
Tez tak uwazam, zwlaszcza po tym jakie bylo uzasadnienie mojego ostrzezenia: na wlasna prosbe i zeby rafaluk nie bylo smutno. Wiec pozdrawiam rafaluk (mozna odmieniac czy nie??).
rafaluk napisał/a:
Nie drwilem z ciebie i uwazam ze jestes przewrazliwiony.
Wysłany: 23 Marzec 2007, 17:03
no coz, strasznie mi ciebie szkoda Medyk.gdyby ci wszyscy,co znaja jakis numer do fryzjera naprawde chcieli ci pomoc,to juz dawno bys byl lysy jak "kolanko"(bo numer bys dostal na PRIVA).Ale najwidoczniej ludziom sprawia wieksza przyjemnosc poprzyczepiac sie do administratora(chyba tylko z powodu,ze jest administratorem).A to,ze nadal nikt ci nie wyslsl numeru????...no coz to chyba swiadczy o tym jak bardzo chcemy sobie pomagac.Znasz takie przyslowie "krowa,ktora duzo ryczy ,malo mleka daje".Wszyscy nagle chca poprawiac FORUM.kazdy ma jakies ALE I OLE! A ja sie pytam prosze panstwa gdzie byliscie rok,dwa czy trzy lata temu?dlaczego nie wprowadzaliscie swoich super pomyslow do tej pory?!Przyjechal sobie facet pare miesiecy temu,zrobil forum i ????...trzeba mu pokazac kto tu rzadzi!!!!!!. Jesli komus nie odpowiadaja zasady,moze zalozyc sobie inne.rowniez chetnie je odwiedze,bo interesuje mnie jak to jest bez zasad i planu hehe.czy to tak naprawde ciezko zrozumiec,zeby cos funkcjonowalo musi miec tzw."rece i nogi"czyli musi opierac sie na jakis zasadach.a zasady z reguly ustala WREDNY ADMIN.NIESTETY.HEHE
A po co Ci fryzjer? To juz wlosom nie wolno porosnac? Pozatym nie ma to jak dlugie kudly. No chyba, ze irokeza chcesz sobie postawic to jeszcze moge zrozumiec, ale do irokeza wystarcza nozycki, maszynka do golenia i cukier
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 23 Marzec 2007, 17:28
rozstalem sie z moja druga polowa, postanowilem zrobic cos ze soba, zaczynam od fryzjera, pozniej silownia, basen i wielkie zakupy nowych ciuchow, - to moj sposob na odreagowanie
Heh ja tez jakos staram sie na silownie zapisac, ale zawsze znajduje w ostatnim momencie cos innego do zakupienia. Ale po tej wyplacie nie ma innej opcji.
Odreagowywac na silce?? Sa przyjemniejsze sposoby odreagowania, np isc kilka razy na impreze z kumplami (zeby nie bylo niescislosci ).
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 23 Marzec 2007, 17:48
Medyk napisał/a:
Kurcze nadal nie mam sie gdzie ostrzyc, babeczka do ktorej dostalem telefon ma wolny termin dopiero po 4 kwietnia, a ja potrzebuje fryzjera na juz!!!
Stary przeciez wyslalem Ci maila gdzie jest polski fryzjer na priv i to juz dawno, z tym ze kosztuje normalnie jak kazdy fryzjer w Reading, bez "znizek" - ale mowi po polsku. Info jeszcze raz sle info na priva.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum