Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wiele osób jada w Fast Foodach a jakie są wasze ulubione. Wiadomo że nie są zdrowe (ale raz na jakiś czas można sobie pozwolć) ale jakie pyszne. Jakie FastFoody preferujecie?
Uwielbiam McDonalda i ich cudowny quarter pounder z podwójnym serem i bekonem.
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 17 Marzec 2007, 01:47
Z fast foodow to lubie tylko i wylacznie zapieklanki z budek kolo dworca w rzeszowie ze krucha buleczka, swiezymi pieczarkami.szczypiorek, ketchup and majonez, ach w sumie za tym troche tesknie...
A tutaj mi nic nie podchodzi w sumie jak bym byl bardzo glodny to z nich wszystkich wybral bym kfc...
Wysłany: 31 Marzec 2007, 16:56
Ciekawe czy wypalila by taka budka z zapiekankami i hotdogami typowo po polsku, bo ja jakbym taka spodkal gdzies w readingu to obojetnie bym nie przeszedl.
Wysłany: 31 Marzec 2007, 22:33
ja zawsze uwielbialem big tasty w mc donalds , potem przeskoczylem na fully loaded meal z wicked zingerem w KFC a ostatnio musialem pojechac do wrexham (kawalek drogi) i po drodze z braku laku wpadlem do nieznanego mi wczesniej Wimpy i zjadlem kanapke zwana chyba trucker i byla przepyszna ale cholernie droga cienki meal okolo £7
Ostatnio zmieniony przez braincrush 1 Kwiecień 2007, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 11 Kwiecień 2007, 17:30
Nie wiem czy tam jest dobre w sumie na poczatku dla mnie bylo dobre, ale po 3 latach jedzenia tego dzien w dzien stracilem zdanie na ten temat, ale jak chcesz bardzo dobre chinskie jedzenie wstap do CHINESE PALACE obok argosu bardzo duzo roznorakich tradycyjnych chinskich potraw (polecam kurze stopki je sie je razem z kostkami w slodkim sosie niepamietam jakim dokladnie pychotka).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum