Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Hmm, rozmawialem z jedna Userka i wyszedl jakis taki dziwny temat a mianowicie przestawie tu Wam fragment naszej rozmowy na gadulcu (poskladany do kupy, zeby byl zrozumialy bez wiekszego problemu):
...
Ja 0:37:42
liczylem najbardziej na dzial kupie sprzedam, ale jakos ten pchli targ sie nie chce ruszyc
Userka 0:38:28
hehe nio ja nie sadze zeby ludzie tak ufali;/
Ja 0:38:38
ale ufali czemu?
komu?
Userka 0:38:59
nio nie wiem temu calemu
Ja 0:39:07
kazdy ma cos do sprzedania tak ?
mozna pytac i krecic dziure znajomym, dac ogloszenie na jednym ze sklepow lub sprobowac tu
Userka 0:39:17
ale wiesz tutaj to ja juz sie nauczylam ze nie mozna ufac kazdemu
Ja 0:39:23
hehe
ale widzisz nie rozumiemy sie
a co tu jest do ufania?
masz cos do sprzedania to chcesz sie tego pozbyc
i miec z tego kase
a co za roznica komu sprzedasz?
jest okazja wystawiac tu ogloszenie to trzeba ladowac i kazdy bedzie mial okazje cos kupic a inny sprzedac
Userka 0:40:14
ale jak sie tego pozbede??
jak kase dostane
Ja 0:40:32
podajesz telefon i sie umawiacie tak?
albo gadu
albo inny kontakt
Userka 0:40:43
heh ok ok :p
widze ty nakrecony jestes to ja sie nie sprzeczam
Ja 0:40:50
a jak dasz ogloszenie w jednym z polskich sklepow to co?
tak samo zostawiasz numer i nie wiesz kto przyjedzie tak?
eee tam nakrecony
Userka 0:41:17
nio nie wiesz i o to chodzi:P
...
No i teraz to takie troche dziwne, bo generalnie dajac ogloszenie gdziekolwiek to nie mamy pewnosci kto przyjedzie, a z kolei na forum, przynajmniej czytajac lub odrobinke sie udzielajac, wiemy mniej wiecej z kim mamy do czynienia tak ? Czy poprostu ja za bardzo ufam ludziom i w ogole jestem jakis nierozumny i staroswiecki i w ogole z innej bajki ? Nie wiem, wypowiedzcie sie i pomozcie moze innym wytlumaczyc OCB, moze to sie nie chce ruszyc, bo ludzie faktycznie maja jakies obawy ?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
hm rzeczywiście dziwne.. może ja też za bardzo ufam ludziom no ale każde ogłoszenie tak działa, anonse czy allegro czy nie wiem co tam jeszcze..nigdy prawie nie wiadomo kto i co.. może po prostu jeszcze się nie rozkręciło to wszystko..
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum