Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 19 Luty 2007, 10:10 Czy marzenia upadają?
Jak myślicie. Czy marzenia upadają? Chodzi mi o to, że gdy o czymś marzymy, a to się nie spełnia nasze marzenie ogranicza się do bardziej realistycznego scenariusza.
Ze mną tak jest. Moje marzenia spadają rozdtrzaskując się o ciężką krawędź rzeczywistości. Na szczęście nie wszystkie. Zostawiam sobie kilka takich surrealistycznych, które są dla mnie tylko trampoliną na której się odbijam, by bujać w obłokach.
Kiedyś myślałem że niektóre moje marzenia nigdy się nie spełnią. Dzisiaj wiem że jest inaczej. Jeśli czegoś pragniesz i masz jakiś pomysł jak to osiągnąć, to na pewno kiedyś to nastąpi i marzenie się spełni. Determinacja i dążenie do celu pomogą ci w tym. Chyba, że marzenia są nierealne. Moje są prawdziwe...
Np. wczoraj marzyłem żeby dzisiaj pójść do miasta i ... marzenie się spełniło!! :-))
Z marzeniami jest bardzo roznie... jezeli mozemy by jakies spelnic to powinnismy sie starac jak tylko mozemy zeby to osiagnac ... Ale czasami bywa tak, ze nasze marzenia sa uzaleznione od innych:>
Wiadomo, ze niektore sie nie spelni, ale zycie nie moze byc za rozowe
_________________ Niebieski do gRobowej deski!! Ruch Chorzow, die Macht!!:)
Mam takie ciche marzenie (nissan 350Z) i wiem ze to czy sie ono spelni zalezy w znacznym stopniu odemnie... to znaczy szukac lepszej pracy zdobywac kwalifikacje i inne tego typu sprawy zeby koniec koncow moc sobie sprawic tego typu "zachcianke":)
jednakze sa takie marzenia ktore sa nie zlalezne wiekszym stopniu od nas i je wlasnie ciezko spelnic i one moga upasc najlatwiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum