Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 8 Kwiecień 2007, 10:39 Czy ktos sie moze orientuje
Jaka moze byc cena za wynajecie lokalu w centrum miasta z przeznaczeniem na jakis bar czy restauracje, kumpel sie mnie pyta i jest zbyt leniwy zeby sie zarejestrowac, macie moze jakies info na ten temat?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 8 Kwiecień 2007, 11:15
Do wynajecia jest bar na rogu (chyba nawet sie nazywa Corner Bar) jak sie idzie Oxford Road w strone miasta, za Rarytasem. Nie mam pojecia za ile, wiec musialbys zadzwonic pod podany na oknie numer. To samo chyba jest z Irish Pubem na skrzyzowaniu na przeciwko Malinki. Poza tym www.rightmove.co.uk, tam chyba commercial tez sa.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 10 Kwiecień 2007, 17:26
gRRaFFit napisał/a:
Napisz chociaz jaki metraz
Ciezko mi powiedziec, koles prosil mnie zebym sie zapytac to pytam, z przeznaczeniem na jakas restauracje, wiec metrazowo chyba sporo. Obstawiam ze to nie miala byc nora jak na deptaku u tego kolesa co straszy cieplymi paczkami .
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum