Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Tylko ja posiadam wszystkie 3 konta (1.6 , CZ i Source), proponowalbym zakup konta 1.6 i CZero...i wejscie na Chlopaki nie placza, serwer postawiony jest w Warszawie i graja tam najfajniejsi ludzie na scenie Czero(dodam ze jestem jednym z Head adminow:P)..wiec masz ulatwiony start, dostac sie jest tam bardzo trudno, serwer oblegany jest 16h na dobe (nie licze nocki:P) 18 slotow, low latency , jesli nie ma miejsca na I to zawsze mozna SPROBOWAC na II serwere Chlopakow 16 slotowy-tez zabusowany caly czas....takze dlatego nie gram w Sourca, choc konto posiadam od pierwszego dnia pojawienia sie gry na rynku dokladnie jak w przypadku Czero ...posiadam rowniez serwer do komunikacji glosowej,- 20 slotowy Ventilo postawiony w Londynie....wiecej informacji znajdziesz na www.egu.pl
Jesi chodzi o wersje CS-a ,to ja tez posiadam wszystkie Serwera moze nie mam, ale jestem chetny do pogrania jesli tylko ktos lubi ostra jadke Ale nie wszyscy maja SOURCE a nie wszyscy CZERO, wiec trudno bedzie chyba znalesc grupe ludzi z Reading ktorzy maja to samo no i oczywiscie serwer ! POZDRO DLA WYMIATACZY
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 10 Lipiec 2007, 10:38
sami kamperzy..
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
To zapraszam na Czero...od stycznia 2007 roku na serwerze CHNP przewinelo sie okolo 10000 osob A pozatym Ja , 3 moich qzynow i reszta kumpli z Readingu gramy tylko w Czero wersje
Wysłany: 10 Lipiec 2007, 12:30
Misiek Przytulas napisał/a:
No prosze nawet Maruda gral w CSa
Kiedy to bylo.. potem jakies bunny hopy, czity i inne szity i trzeba bylo zostawic gre, zeby nie stracic w oczach wielbicieli
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 10 Lipiec 2007, 14:44
seMi: Nie mam czasu, moze po wakacjach, jesli lapka wezme, na razie zostaje w3 na bnecie i rd
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
To se trza bylo Desktopa kupic a pozatym ty miales monitor podlaczony pod lapka,co sie z nim stalo? ,krzesla natomiast w Focusie za 40GBP moje qpilem executive jak to sie ich niemu mowi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum