Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
mam taką propozycje moze by zrobić taki dział z przydatnymi adresami bo czasami poprostu traci się duzo czasu na szukanie tego co moze być na tym forum. mam na myśli takie żeczy jan np. Home Office. IR. strony banków (zeby świadomie mozna było wybrać najlepszy a nie przypadkowy) i takie tam inne przydatne adresy. i zeby każdy mógł tam wkleić coś swojego czego szukał bo potrzebował, może to też się przyda innym.
pozdrawiam.
ano jest tylko tam taki troche bałagan moze by go trochę uporządkować i umieścić na stronie głównej (na przykład). żeby każdy potrzebujący mógł go szybko i bezproblemowo znaleźć i jeżeli czegoś mu trzeba, a niema tego tam to mógłby żucić hasło na forum i wtedy ktoś inny kto coś na ten temat wie i ma adresik mógłby ten adresik wkleić tam. coś w rodzaju takiej książki adresowej przecież nigdy nie wiadomo co będzie jutro i co komu w danej chwili bedzie potrzebne a tak tylko na reading.pl klik.klik i jest.
chyba nie namieszałem?
troche namieszałeś.. uważam, że to nie jest takie trudne znalezienie tych linków i jak ktoś na prawdę potrzebuje to i tak z tego skorzysta i jesli chodzi o propozycje tematów to nie umieszczamy ich na czatowisku tylko w specjalnym dziale do zamieszczania propozycji..
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
przepraszam już taki jestem że czsami coś namieszam ale to w dobrej wierze chciałem pomoc zwłaszcza tym którzy są tu krótko (w uk) bo sam wiem jak łatwo jest dowiedzieć się o różne sprawy urzędowe wszyscy w koło aż się palą żeby poinformować, doradzić itd. a jeśli jest taki dział do zamieszczania propozycji więc tam umieszczę swoją propozycję może ktoś ją zauważy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum