Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
ludzie co sie z wami dzieje? zarejstrowanych przybywa i co? i nic!
nie przybywa tematów, naokrągło wałkowane jest to samo.
wybaczcie ale to zaczyna być nudne te same tematy ci sami ludzie.
jak tak dalej pujdzie te forum padnie śmiercią naturalną.
weżcie się trochę do roboty popiszcie troche, macie problem, chcecie coś wiedzieć? piszcie a możeznajdzie się ktoś kto wam pomoże, odpowie na pytanie. a i innym moze tez się to przyda.
pzdrawiam
Niestety na roznych forach przebywalem i praktycznie wszystkie tak maja, bez conajmniej 1000 uzytkownikow fora po prostu umieraja. Na niektorych zostaje garstka ludzi tzw. jelita, ktora nie chce przyjac nikogo nowego i sama sobie rzadzi na forum.
Szkoda ze to forum tak szybko sie wypalilo, ale w sumie jest to forum bardzo lokalne i pewnie wiekszosc ma swoje numery telefonow i tak dalej, a o wiele przyjemniej jest po prostu wyslac smsa i usiasc w pubie przy piwku niz pisac na forum.
nie przesadzaj nic się jeszcze nie wypaliło, nic nie umarło! to dopiero powstaje i potrzebuje czasu i ludzi którzy będą naprawdę tego używać a nie tylko się rejestrować i cześć.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 8 Marzec 2007, 23:32
mario napisał/a:
nie przesadzaj nic się jeszcze nie wypaliło, nic nie umarło! to dopiero powstaje i potrzebuje czasu i ludzi którzy będą naprawdę tego używać a nie tylko się rejestrować i cześć.
Taaaaa tez mnie to zbulserwowalo , nic sie nie wypalilo, bo to sie nawet jeszcze nie zaczelo palic ! Poczekajcie jak Przytulas wroci do Readingu ...
Z reszta wiecie, nie ma co na sile tu wymyslac tematy, lepiej jeden ale zeby zainteresowal wszystkich. Takze trzeba tylko trafic i bedzie.... BUM!
Poza tym jeszcze dodam, rzecza oczywista jest, ze nie bede sie udzielal na sile w temacie, ktory mnie nie interesuje, z reszta chyba to wyraznie widac
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
nic sie nie wypalilo, bo to sie nawet jeszcze nie zaczelo palic
dokładnie, jest jeszcze sporo osób które nie wiedzą o tym forum lub takie które wiedzą ale nie mają komputerków. Jest jeszcze jedna zasadnicza sprawa, zblża się lato i nie każdy będzie chciał zasiąść przed monitorkiem żeby coś napisać. Ale trzymam kciuki.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 9 Marzec 2007, 11:03
Hmmm widzisz patent jest taki, ze jestem zapisany na jedna grupe okolo 6 lat, moze nawet wiecej (juz stracilem poczucie czasu ), i powiem Ci ze dyskusja nie polega na narzucaniu komus plytkich tematow, jesli temat nie bedzie Cie interesowac to nie bedziesz w nim brac udzialu tak? Ja tak robilem, robie i bede robic zawsze, jesli cos mnie nie interesuje nie trace na to czasu, aczkolwiek zawsze ogladam tematy na ktorych mi zalezy lub biore udzial. Poza tym uwazam, ze tego typu fora nie nadaja sie bardzo do dyskusji, sam przyznam szczerze, ze bardzo ich nie lubie , preferuje natomiast grupy mailingowe, ale nie wszystkim chce sie czytac kilkaset maili dziennie. Do tego tez jest tak, ze udziela sie dana grupa ludzi, nastepna czesc tylko czyta, a kolejna napisze 2 maile w tygodniu. Nie mozna niczego oczekiwac od ludzi, Ty sie dobrze bawisz, ja sie dobrze bawie, pewnie znajdzie sie jeszcze kilka osob, ktorym to sie spodobalo. Trzeba z tego korzystac, byc moze inni tez podlapia bakcyla i zaczna cos tam stukac , moze skonczy sie na tym, iz tylko my (te kilkanascie osob) bedziemy sie tu udzielac. Mi to osobiscie nie przeszkadza , zawsze bedzie z kim na piwko wyskoczyc. I mysle, a wlasciwie jestem pewien, ze znajdzie sie tu kilka osob na ktorych bedzie mozna polegac, wlasciwie to dwie osoby juz poznalem i wiem ze sa jak najbardziej spoko kolesie... O to przedewszystkim chodzi tak ?
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 9 Marzec 2007, 11:33
Nie no kumam, o co chodzi, ze jak nie bedziemy wymyslac to w ogle w nic nie trafimy . Ale chodzi mi o to ze nic na sile, cos Ci tam zaiskrzy w pecynce i jestes ciekaw to ognia i jedziemy, ale zadne takie zastanawianie sie nad tematem, to jest bez sensu.
Mea culpa, zle odczytalem Twoj pierwszy post (Ehh mimo ze nudze sie w robocie jak nie wiem co, gdyz wiekszosc pracy nam sie skonczyla jakos tak dziwnie sie czuje piszac na forum). Zrozumialem po prostu, ze chcesz trafic z tematem ktory wywola lawine postow juz za pierwszym razem, a tego sie praktycznie zrobic nie da. Wiec w sumie, po ponownym przeczytaniu watku i jego zrozumieniu , zgadzam sie z Toba w 100% nic na sile ale nowe tematy warto zakladac jezeli ktos ma jakis pomysl.
nie ma co na siłę namawiać kogoś na pisanie gdy ma zamiar pisać bzdury, nie chce mi sie czytać jakichś dziwnych tematów, na które nawet czasami nie wiadomo co napisać bo temat sie wypala już przy napisaniu..stopniowo widze zwiększa się liczba osób piszących i na to trzeba czasu, chyba poczekamy no nie?
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum