Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Luty 2007, 19:19 Co druga Brytyjka rozważa operację plastyczną.
51% Brytyjek i 22% Brytyjczyków rozważa poddanie się operacji plastycznej w celu poprawy swego wyglądu - wynika z badania, przeprowadzonego dla rozgłośni Radio 1 i BBC.
Sondaż przeprowadzony na 25 tys. osób wykazał, że 31% kobiet noszących ubrania w rozmiarze 40 uważa, że ma nadwagę, a wśród tych, które noszą 42, odsetek ten wzrasta do 66.
Prawie połowa ankietowanych kobiet przyznała, że zdarzyło im się zrezygnować z posiłku, by schudnąć, a 8% - że wywoływały u siebie wymioty.
Połowa kobiet powiedziała, że chciałaby zmienić "wiele części" swojego ciała, a 10% wyznało, że go nienawidzi.
50% mężczyzn oświadczyło, że odpowiada im ich wygląd, chociaż prawie jedna czwarta rozważyłaby operację plastyczną, by go poprawić.
Wśród kobiet najpopularniejszymi operacjami są: powiększenie piersi (36%) i liposukcja (32%).
Badanie wykazało, że ponad połowa dziewcząt w wieku 12-16 lat uważa, ze ich wygląd jest przeszkodą w znalezieniu chłopaka.
25% mieszkańców Wielkiej Brytanii uważa się za otyłych. Jedna piąta kobiet i prawie jedna dziesiąta mężczyzn deklaruje, że są na diecie.
Tak od siebie dodam, cos im chyba te sadaze nie wyszly, sa znacznie zanizone ...
Sam wiem na swoim przykladzie ze po 3 miesiacach pobytu na wyspach przytylem 7kg , a teraz az boje sie wejsc na wage . I rozbrajaja mnie Angielki, bo niektore maja naprawde ladne buzki, ale takie krowki ze pomocy ...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
To niech rozważają operacje i tak im nic nie pomoże. Jak by przestały jeść fast foody to mogłyby schudnąć. Ok niektóre mają uwarunkowane tycie genetycznie ale reszczta to ich czysty wybór. Jeść albo nie jeść, KFC czy McDonald oto jet pytanie które zadaje sobie co 2-ga angielka. A najśmieszniejsze jest że wszystkie biorą kawkę ze semi skimed milk i słodkie, kaloryczne ciastko.
Nypel8:) [Usunięty]
Wysłany: 21 Luty 2007, 12:08
Hmmm...Ale przyuwazcie,ze nie tylko Angielki sie odchudzaja.Co prawda,sa tutaj ofiary Chickena i innych sieci serwujacych smieciowe zarcie,ale zdarzaja sie normalni ludzie,bez nadwagi(czytaj anorektyczne modelki na londynskim wybiegu:)).Coraz wiecej Polakow tez tyje od fast foodow-znam osobicie takie przypadki,ktore bedac w Polsce nie mogly przytyc,a obecnie sa kilka kilogramow do przodu.Prawda jest taka,ze w jedzeniu jest za duzo chemii i ludzie,ktorzy umieraja,nie chca sie rozkladac:0,dlatego ich ciala sa palone.Sorka,ze o tym napisalam,ale chcialam sie podzielic z innymi tym,co wyczytalam kiedys gdzies:).
Co do operacji plastycznych,sa one prawie wszedzie popularne.Sama zastanawiam sie,czy nie nazbierac na implanty:).Ale to juz osobna sprawa:).Fakt,Brytyjki sa szpetne,ze patrzyc na nie nie moge,wiec nie dziwie sie,ze chca sie dac zoperowac:).Aha,nie myslcie,ze ja tez jestem brzydka,bo chce silikony:)-po prostu kiedys wpadlam na taki pomysl,ze moze i by fajnie bylo...Pozdrawiam wszystkich,ktorzy chca z tego forum przejsc jakas operacje plastyczna:)))
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 21 Luty 2007, 12:23
Nypel8:) napisał/a:
Prawda jest taka,ze w jedzeniu jest za duzo chemii i ludzie,ktorzy umieraja,nie chca sie rozkladac:0,dlatego ich ciala sa palone.Sorka,ze o tym napisalam,ale chcialam sie podzielic z innymi tym,co wyczytalam kiedys gdzies:)
No dobrze ale powiedz jesli ciala nie chca sie rozkladac, to jaki to ma zwiazek z tym ze sa palone? Przeciez zwloki i tak leza w ziemi prze te powiedzmy 40-80 lat, to komu to ma przeszkadzac ze sie nie rozloza? A jak robia nowe miejsca na groby, wykopujac stare to i tak pewnie pala stare trumny, przeciez nie wyrzuca ich na smietnik prawda? Wiec ja uwazam, ze palenie zwlok i jedzenie fastfoodow, ma sie do siebie jak woz strazacki do kozy.
Ale to tylko i wylacznie moja opinia .
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
to fakt, ze chemii w tym jedzeniu to nie brakuje, ja tu przytylam na poczatku co na szczescie udalo mi sie zrzucic, odrzucajac puste kalorie no i wysilek fizyczny ale za nic w swiecie nie chce sie glodzic albo wymiotowac.. co do implantow to zupelnie nie sa mi potrzebne za to zawsze chcialam miec usta jak Angelina Jolie chcociaz moje male nie sa, ale to takie male dziwactwo..
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
ja sie wcale nie dziwe - wkoncu natrua niezbyt chojnie obdarzyla je uroda
_________________ ehh
Wysłany: 23 Luty 2007, 15:13
to do Mysia Przytulaska:
ale robaki rzyagaj sama chemia i nie chca jesc martwych ludzi:(-sorry za szczerosc:).Ja tylko gdzies taka informacje wyczytalam:)
Niech się operują (u niektórych nie ma co poprawiać - nic z nich nie będzie ), bo do naszych polskich dziewczyn to im brakuje ogromnie dużo. Zawsze, kiedy widzę fajną dziewczynę - okazuje się, że mówi po polsku. Anglia wita.
Zawsze, kiedy widzę fajną dziewczynę - okazuje się, że mówi po polsku. Anglia wita.
wreszcie mozna zobaczyc jakis komplement pod adresem polskich dziewczyn ostatnio to tylko czytam wypowiedzi na roznych stronkach jakis sfrustrowanych mezczyzn o tym jakie to my okropne jestesmy i w ogole
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Wysłany: 28 Luty 2007, 15:30
Woszczu napisał/a:
Niech się operują (u niektórych nie ma co poprawiać - nic z nich nie będzie ), bo do naszych polskich dziewczyn to im brakuje ogromnie dużo. Zawsze, kiedy widzę fajną dziewczynę - okazuje się, że mówi po polsku. Anglia wita.
no,chlopie,masz zaje......o plusika zapewne u Polek(bo u mnie tak):)
_________________[/quote] wreszcie mozna zobaczyc jakis komplement pod adresem polskich dziewczyn ostatnio to tylko czytam wypowiedzi na roznych stronkach jakis sfrustrowanych mezczyzn o tym jakie to my okropne jestesmy i w ogole [/quote]
polskie dziewczyny są wspaniałe tylko trafiają się faceci którzy tego nie zauważają i z tąd te frustacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum