Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
jeżeli planujecie urlopy na lato to bookujcie se bilety bo zaczyna być drogo ja kupiłem wczoraj BA 434Ł za 4 osoby "tanie linie" są w podobnej cenie lub nawet droższe
Wiek: 29 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 53 Skąd: Wierchomla
Wysłany: 3 Marzec 2007, 20:59
To prawda! Ja sprawdzalam m-c temu Central Wings i "Rajana" i smialo moge stwierdzic ze ceny wzrosly do 20 funtow, wiec spieszmy sie... I nie prawda ze "tanie linie" sa naprawde tanie...zalezy tez kiedy!
Oczywiście im szybciej się zarezerwuje tym lepiej ale z biletami różnie bywa i nie ma na to regóły bo czasami 2 tygodnie przed planowanym wylotem można trafić na tanie bilety. Linie lotnicze posiadają magiczne strategie co do cen biletów, i po prostu co jakiś czas należy to sprawdzać. Wiem jedno że LOT ma zawsze drogie bilety, nieważne kiedy się sprawdza. Czasami w Brithiszu można trafić fajne ceny.
Nypel8:) [Usunięty]
Wysłany: 4 Marzec 2007, 13:16
tak,tak,ja juz chcialam sobie klepnac bilety,ale poraza mnie cena...Pozniej bedzie jeszcze drozej.Aha,nie bedzie mnie na forum,bo dzis lece na holidaya.Postaram sie nadrobic wszystkie straty,kiedy przylece.Papatki
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 4 Marzec 2007, 21:02
Nypel8:) napisał/a:
tak,tak,ja juz chcialam sobie klepnac bilety,ale poraza mnie cena...Pozniej bedzie jeszcze drozej.Aha,nie bedzie mnie na forum,bo dzis lece na holidaya.Postaram sie nadrobic wszystkie straty,kiedy przylece.Papatki
Mnie tez nie ma i jestem na forum ... Wreszcie w Polsce !
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Mnie tez nie ma i jestem na forum ... Wreszcie w Polsce !
Wiem jedno że LOT ma zawsze drogie bilety, nieważne kiedy się sprawdza. Czasami w Brithiszu można trafić fajne ceny.
no i tu musze sie nie zgodzic bo raz trafilam na promocje i bilet w jedna strone kosztowal mnie kolo 150 zlotych, ze wszystkimi oplatami i na pokladzie obiad cieply za darmo, buleczki, kawa, herbata i batoniki
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
3 lata temu gdy lecialem z zonka na Swieta Bozego Narodzenia do Polski zaplacilem w PLL LOT 120 funciorow w 2 strony...ehhh to byly czasy , a ze teraz jest nas prawie milion na wyspach wyczuli interesa i kaza bulic podwojnie....bywa..takie zycie..cheerZZZZ
Jak moga robic kase na nas to normalne, ze robia ... Ja mam kumpla to mowil, ze kiedys bylo drozej, ale to zanim do Unii wstapilismy... ;] Czasami idze wychaczyc promocje w BA:>
67 funtow w dwie strony to calkiem dobrze
to bardzo dobrze i jaki komfort. Lubię latać BA bo wiem że zawsze wylecę o czasie i dolecę tam gdzie powinnam. Słyszałam o tanich liniach lotniczych różne historie. "Że mieli lądowanie gdzie indziej albo im lot odwołano". Niestety zdarza się, ale nikomu nie życzę. Mnie się to jeszcze nie zdarzyło (odpukać w niemalowane). Jak do tej pory latałam BA i byłam badzo zadowolona, od momentu kiedy zbudowano lotnisko w Łodzi latam Ryanair-em i jest ok.
Czsami lot odwolaja albo zmienia termin lecz zawsze jestes informowana wczesniej no chyba, ze jakies afery z terrorystami, ale wtedy BA tez nie poleci ;] wiadomo, ze komfort lotu clakiem inny... ale nie zawsze mozna trafic promocje w BA ;]
moge polecic Wizz air, tym ktorzy lataja na lotnisku w Gdansku - nawet jezli wyleci opozniony - to w powietrzu nadrabia , nieraz ladowanie odbylo sie szybciej - z drugiej strony nie polecam ryan air - tandeta na maxa i raz 2 godziny mialem opzonienia ( ale to z Bydgoszczy )
ja też zawsze latałem wizzarem mozna polecić z tym ze teraz zabookowałem BA bo poprostu było taniej w tym okresie który mi pasował. a pozatym na heatrow jest bliżej jak na luton.
niom fakt , ale ja nie mieszkam w okolicach Warszawy ani Krakowa wiec wole przejchac dalej po angielskich autostradach , niz meczyc sie po polskich bezdrozach:P
a ja muszę zmienić termin przylotu albo kupić nowy bilet i teraz znowu szukanie będzie.. ojojoj.. BTW- w central wings czekałam kiedyś na lotnisku 5 godzin-masakra..
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum