Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Strona Główna
 Portal  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album  Chat  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Misiek Przytulas
11 Wrzesień 2007, 20:10
Apel!!!
Autor Wiadomość
agaton 

Wysłany: 14 Marzec 2007, 22:44   Apel!!!

Jakiś czas temu Veranda wspominała o koleżance która z kilkutygodniowym dzieckiem próbuje związać koniec z końcem. Niestety historia ta popadła gdzieś w zapomnienie, tymczasem osoba ta na prawdę potrzebuje pomocy. Mieszka w maleńkim pokoiku gdzie nie ma nawet miejsca by wstawić łóżeczko dla dziecka, nawiasem mówiąc chłopczyka.

Każdy z nas może pomóc. Mleko dla dziecka kosztuje 5.98, co oznacza dwa painty mniej. Następnym razem jak będziecie robić zakupy pomyslcie o maleńkim Mateuszku i włóżcie do koszyka puszkę mleka SMA Gold, lub pampersy. Jeden taki zakup nie kosztuje wiele, ale jeśli choć z 10 osób tak zrobi dziecko będzie miało jedzenia na kilka tygodni...

Każdego kto zdecyduje się pomóc proszę o kontakt na priva lub gg

Misiek Przytulas 

Imię: Emil
Wysłany: 16 Marzec 2007, 09:03   

Na prosbe Agatona, temat na 2 tygodnie zostaje sklasyfikowany jako ogloszenie :) ...

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

Misiek Przytulas 

Wysłany: 18 Marzec 2007, 21:21   

Moze umowmy sie, ze 31 marca, to jest w sobote i ewentualnie w niedziele jesli ktos by nie mogl zorganizujemy jakas zbiorke dla tej dziewczyny, Veranda (jesli wroci do tej pory) lub ktos inny, ewentualnie sama zainteresowana przyjdzie i odbierze to co przyniesiemy, no chyba ze jakas dobra dusza jej to zawiezie. Chyba ze ktos nie moze, to ja mam 3 kroki do oracla i zawsze moge odebrac. No trzeba sobie w koncu zaczac tu pomagac, zrobmy w koncu cos ze soba i dla kogos!

Napiszcie tylko w tym watku jeszcze raz co potrzeba, niech kazdy kupi choc to mleko to juz zawsze bedzie cos, ok?

Kto wezmie udzial?
1. Ja z Piszczalka

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Rivil 

Wysłany: 18 Marzec 2007, 23:12   

Napiszcie od razu jak bedziecie wiedziec gdzie jest ta zbiorka, cos postaram sie podrzucic. No i oczywiscie w jakim wieku dokladnie jest dziecko, zeby nie kupowac rzeczy, korych dziecko nie bedzie moglo przyswoic.

powers 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 08:31   

Ja mogę zawieźć wszystko co zbierzemy.Mam van więc nie ma problemu.

---------------------
GG:477286

Misiek Przytulas 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 11:27   

No to dobrze, przypomnijcie tylko jeszcze co tam mozna kupic temu dzieciakowi, bo ja sie np zupelnie na tych rzeczach nie wyznaje.

rafaluk 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 20:34   

Podajcie wkoncu jakies konkrety gdze mam to zawiesc albo numer telefonu do tej potraebujacej , wielu chetnych do pomocy ale jakos efektow nie widac. Dajcie mi numer telefonu do niej a wszystko zorganizuje w kilka dni i bede powtazal zbiurke co jakis czas, zaleznie od chetnych niosacych pomoc dal dzieciaka i jego mamy.

veranda odezwij sie do nikity na prv.

Madzia 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 21:01   

Witam wszystkich :)
Badzo slicznie DZIEKUJE za wasza pomoc i nie wiem jak sie odwdziecze, to co robicie, bardzo duzo dla mnie znaczy :) nawet nie wiecie jak duzo :)
A Mateuszek potrzebuje mleka SMA Gold no i pileluch najbardziej :) i ma nie cale 2 miesiace wazy juz ok 5-6 kilo(nappies)
Jeszcze raz slicznie dziekje za wszystko :* :* :* :* :* :* :*

rafaluk 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 21:09   

Madziu chetnie pomoge i chce to zorganizowac szybko i sprawnie ale potrzebuje twojej aprobaty i kontaktu.napisze ci albo powiem jak to zrobimy

Madzia 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 21:27   

oki dzieki sliczne :*

rafaluk 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 21:30   

skontaktuje sie z toba i powiem ci jak idzie.

Misiek Przytulas 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 21:32   

rafaluk napisał/a:
Madziu chetnie pomoge i chce to zorganizowac szybko i sprawnie ale potrzebuje twojej aprobaty i kontaktu.napisze ci albo powiem jak to zrobimy

jak 15 osob bedzie to organizowalo to wyjdzie z tego nic

Madzia 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 21:47   

oki wiem dla tego jakos sie zgadajcie kto i co ma zorganizowac tylko sie nie kloćcie :P

Misiek Przytulas 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 21:55   

Ja sie nie kloce i nawet nie mam zamiaru.

Madzia 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 22:16   

heh oki sspoko:)
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* tak mialo wyjsc :P

szopik 

Wysłany: 19 Marzec 2007, 23:15   

dajcie jakies konkrety,kiedy,gdzie

Madzia 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 08:59   

aha zapomnialam nie spieszcie sie z kupowanioem pieluch bo jeszcze nie wiem j aki rozmiar on szybko rosnie :D a nio i mleka tez tylko pare puszek bo chyba za pare btyg bede musiala zmienic na inne :)

Madzia 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 09:04   

nie dostalam wczorajszego priv ,albo jeszcze nie porafie na tym forum sie znalezc :P

rafaluk 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 15:26   

wszysko juz zalatwilem dzis podam wszystko na forum OK?

*Nikita* 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 20 Marzec 2007, 16:26   ZBIÓRKA!!!

Drodzy forumowicze.
Postanowiłam wraz z Rafaluk (po konsultacji z naszą potrzebującą) zorganizować zbiórkę potrzebnych rzeczy.
To co możecie podarować dla (2 miesięcznego chłopczyka i jego mamy) prosimy zostawić w polskim sklepie MALINKA dnia 26, 27, 28 MARCA.
Sklep jest otwarty od godz 7.00-20.00. Każdy więc może przyjść i zostawić swoje podarunki "Dla Magdy i Mateuszka" O kolejnych terninach zbiórki będziemy powiadamiać na forum. Czekamy więc na chętnych którzy chociaż w maleńkim stopniu mogą pomóc naszym potrzebującym.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

PS.Madziu napisz nam czego najbardziej potrzebujesz. A na pewno postaramy się pomódz. Nie jesteś sama!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :)
Ostatnio zmieniony przez *Nikita* 20 Marzec 2007, 21:10, w całości zmieniany 1 raz  

Sharon 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 21:00   

Hejka!
To wszystko jest super!! Dobrze wiedziec ze sa ludzie ktorzy moga pomoc i tej pomocy udzielaja-prawda? Oczywiscie ja sie do tego tez dolaczam. Pozdrawiam Madziu!

*Nikita* 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 21:18   

Sharon napisał/a:
To wszystko jest super!! Dobrze wiedziec ze sa ludzie ktorzy moga pomoc i tej pomocy udzielaja-prawda? Oczywiscie ja sie do tego tez dolaczam.
Super!!! Potrzebujemy więcej takich osób jak ty. I wiem jedno że nie jest to tylko czcze gadanie. Wielkie dzięki.

Madzia 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 22:05   

Oki :* Mateuszek potrzebuje pieluszek najlepiej takie od 6 kg w zwyż oraz mleko SMA Gold po 900g nie wiecej niz 10 puszek bo po jakims czasie musze je zmienic. A ja - no coz jedzenie napewno ale tez nie za duzo zeby sie nie zepsulo ja malo jem i na dodatek moj wspollokator czasami mnie czestuje tym co zrobi bo twierdzi ze nic nie jem ,ale jak tu cos sobie zrobic do jedzenia przy malym dziecku :) no i potrzebuje jakiejs pracy jakiejkolwiek ktora moglabym robic w domu, dobrze znam angielski moge np tlumaczyc rozne rzeczy albo pomagac w wypelnianiu papierkow lub zalozeniu konta itp. albo nawet uczyc anglika na poziomie podstawowym tzn tak zeby ktos umial sie dogadac w kazdej sprawie :) niom i jeszcze jak by ktos cos gdzies slyszal o jakims pokoiku co najmniej 2 razy wiekrzym od tego co teraz mam i w miare tanim,to by bylo super , bo tutaj to nawet luzeczka nie moge wstawic :(
Buziaczki dla wszystkich :* za wszystko co dla mnie robicie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Madzia 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 22:07   

Dzieki Sharon pozdrawiam rownież :* i super pozdrowienia dla organizatorow :* :* :*

*Nikita* 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 22:11   

Czekam na kontakt od ciebie na privie. Mam kilka pytań.

powers 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 22:37   

Wiem Madziu ze powinnaś być teraz przy Mateuszku.....ale zaczynam myśleć o pracy dla Ciebie.....w firmie , w ktorej pracuję myślą o osobie do telesprzedaży.....czyli siedzisz w firmie i dzwonisz , pytasz sie klienta czy nic nie potrzebuje , itd. nic wielkiego ....ale zawsze pare setek funtow w kieszeni......nie wiem jakie dokladnie warunki i czy pasowaloby im gdybys przychodzila np. na 4-5 godzin dziennie....tylko co z Mateuszkiem?
Hmmmmm.....musiałbym wiedzieć jak u Ciebie z angielskim , ale z tego co czytałem chyba sobie poradziłabyś....

---------------------
GG:477286

Madzia 

Wysłany: 20 Marzec 2007, 22:49   

Tak angielski mam ok, tylko wlasnie co z Mat