Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 29 Styczeń 2008, 20:28
merytorycznie poprawna, aranzacja do dupy
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 13 Marzec 2008, 00:56
Ja właśnie zerwałem i zrobiłem to jednak w całkiem innym stylu, wole pozostać w stosunkach przyjacielskich z byłymi kobietami niż dobijać je takim wyskokiem, ale piosenka ogólnie za je bi sta napewno jak ktos by chciał zerwać w takim stylu, powalające
Wysłany: 13 Marzec 2008, 17:51
mienczak
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Drodzy panowie a czego najbardziej nie lubicie/co Was denerwuje jak kobieta z Wami zrywa/konczy znajomosc??:D No oprocz tekstu"Zostanmy przyjaciolmi"...Pozdrawiam
[ Dodano: 3 Kwiecień 2008, 11:15 ]
A piosenka o kwiatkach..jakby facet chociaz pol linijki z tego tekstu zaspiewal to by przez okno wylecial, ale gitare bym sobie zostawila...
Nowy?? Nie...wolna i nie do wziecia...mam zamiar korzystac z wolnosci zwiazanej z byciem sama i wolnym czasem...i spokojniejsza bede dzieki temu;D...hihihi
Nowy?? Nie...wolna i nie do wziecia...mam zamiar korzystac z wolnosci zwiazanej z byciem sama i wolnym czasem...i spokojniejsza bede dzieki temu;D...hihihi
skomentowalbym to ale przytupas zapewne zaraz mnie bedzie upominal
_________________ Latwo ci zachowac twarz, gdy kilka na zmiane masz
Kobieta ma tyle sily ze zadziwia mezczyzn...dzwiga ciezary losu,rozwiazuje problemy,jest pelna milosci,radosci i madrosci.Usmiecha sie gdy chce krzyczec,spiewa gdy chce jej sie plakac ,placze gdy sie cieszy i smieje gdy sie boi.Jej milosc jej potezna.Jedyna niesluszna w Niej rzecz to to,ze czesto zapomina ile jest warta.I to sie dzieje wlasnie za sprawa niektorych mezczyzn...
Wysłany: 3 Kwiecień 2008, 18:25
Anulkaaa: I dlatego zupelnie was nie rozumiemy, facet jest prosty
:]
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 3 Kwiecień 2008, 22:37
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
sprostowanie(wyjasnienie):
mezczyzni (wszyscy) nie moga zyc bez kobiet (wszystkich) i odwrotnie kobiety (wszystkie) nie moga zyc bez mezczyzn (wszystkich) OGOLNIE rzecz biorac
nie bylo napisane ze nie moge zyc bez Ciebie, bo z tym sobie doskonale radze
Wysłany: 7 Kwiecień 2008, 19:51
A ksieza i siostry?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 9 Kwiecień 2008, 21:26
uloze sobie domino
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum